Search
Close this search box.
Heeft Noa Vahle een vriend?

Heeft verslaggeefster Noa Vahle al een vriend?

Noa Vahle maakte afgelopen tijd naam in de sportjournalistiek. Niet (alleen) omdat ze toevallig de dochter van Linda de Mol is, maar vooral omdat ze over de nodige kwaliteiten beschikt. De knappe verslaggeefster annex interviewster is al wel bezet. Dit is Tim de Wild, de vriend van Noa Vahle.

Noa Vahle (De Mol) en haar vriend Tim de Wild
© Instagram: @Noavahle

Bij het horen van de naam Noa Vahle moeten veel mensen eerst nog even diep nadenken. Ze had het zichzelf veel makkelijker kunnen maken door de achternaam ‘De Mol’ aan te nemen, maar Noa wilde graag op een enigszins anonieme manier carrière maken. Daarom heeft ze nu de achternaam van haar vader Sander Vahle.

Noa is tegenwoordig behoorlijk aan de weg aan het timmeren. Zo was ze afgelopen jaar als verslaggeefster aanwezig bij het Europese clubvoetbal van Feyenoord, PSV en AZ, en is ze afgereisd naar Qatar om daar in dienst van het programma de Oranjewinter het WK te verslaan. In Qatar doet zij verslag van de gebeurtenissen en interviewt ze vooraanstaande personen uit het voetbal, zoals Louis van Gaal.

Noa Vahle (De Mol) en haar vriend Tim de Wild in Bacelona
© Instagram: @Noavahle

Intelligent, kundig, knap en geld zal ook geen rol spelen. De grote vraag is dan natuurlijk: is Noa Vahle nog op de markt? Het antwoord is nee. Noa heeft inmiddels een (nog prille) relatie met producer Tim de Wild. De Wild is zelf ook werkzaam in het televisiewereldje en heeft ook op behoorlijk amateurniveau gevoetbald, in de hoofdklasse. Tegenwoordig speelt hij bij Altius, uit Hilversum.

Tim de Wild, de vriend van Noa Vahle (De Mol)
© Instagram: @Noavahle

Vriend Noa Vahle komt in beeld

In de zomer van 2022 is het stel samen op vakantie geweest naar Barcelona. Daar kwam voor het eerst naar buiten dat Noa en Tim een relatie hebben, aan de hand van enkele fraaie kiekjes. Dit openbaarde ze met de tekst: ‘En daar was je dan ineens’.

Noa Vahle (De Mol) en haar vriend Tim de Wild
© Instagram: @Noavahle
Noa Vahle (De Mol) zonder haar vriend Tim de Wild
© Instagram: @Noavahle

ook interessant

Er werd even gefluisterd dat boer Tom mee zou doen aan de Temptation Island voor BN’ers, maar RTL...

Ten Hag verhuisde met zijn gezin naar Engeland. Maar wie is de grote liefde van de voetbaltrainer eigenlijk?...

Het voetbaltalent van Arsenal-middenvelder Jack Wilshere is onmiskenbaar, maar de Engelsman komt vaker in het nieuws door zijn...

Ze staat tegenwoordig met name bekend als ‘de vrouw van’, maar ooit was Victoria Beckham toch écht een Spice...

We hebben er 20 jaar op moeten wachten, maar eindelijk gebeurde er gisteravond iets spannends in Studio Voetbal!...

We zijn er in Nederland nog niet helemaal over uit of we blij zijn met het 5-3-2-systeem van...