Search
Close this search box.
De moeder, vriendin en het salaris van Noa Lang

Knappe moeder, vriendin en salaris Noa Lang: alles wat je moet weten

Noa Lang kan weleens een van de meest gehate Nederlandse voetballers van zijn generatie zijn, maar het is wel een character. Hij is een uitzonderlijke voetballer, die altijd zijn woordje wel klaar heeft. Zijn knappe moeder, vriendin en salaris: hier is alles wat je moet weten over Noa Lang!

In het kort:

1. De afkomst van Noa Lang

Wie Noa Lang weleens heeft horen praten in een interview, vraagt zich vast af waar dat rare accent toch vandaan komt bij een jongen uit Capelle aan den IJssel. Dat komt doordat Lang de zoon is van een Nederlandse moeder en een Surinaamse vader. Zijn vader Jeffrey Lang is geboren in het Zuid-Amerikaanse land en kwam op zijn tiende naar Nederland. Daar ging hij zijn moeder (de oma van Noa) achterna, die even daarvoor hierheen was gekomen.

De vader (Jeffrey Lang) en moeder (Manon de Vries) van Noa Lang
© Instagram: @activegym.nl & @365withmanon

Inmiddels runt de vader van Noa Lang nu een sportschool in Nederland en werkt hij als personal coach. Jeffrey Lang was zelf vroeger begenadigd amateurvoetballer en al snel wordt duidelijk waar Lang zijn temperament vandaan heeft. “Ik was een opgewonden standje”, vertelde hij aan het Algemeen Dagblad. “Verliezen kon ik niet, dus ik pakte véél rode kaarten. Noa zei vaak dat hij niet zo wilde worden als ik.” We betwijfelen of die wens van Noa helemaal is uitgekomen…

2. Manon de Vries is de knappe moeder van Noa Lang

Eenmaal in Nederland kreeg Jeffrey Lang een relatie met Manon de Vries. Zij kregen samen een kind en dus is Manon de moeder van Noa. En eerlijk is eerlijk: voor iemand van 48 jaar ziet Manon er nog altijd behoorlijk knap uit (Instagram hier).

Zijn moeder Manon (tegenwoordig samen met oud-Ajacied Nourdin Boukhari) heeft duidelijk een veel betere invloed op hem. Zo blijkt uit een interview dat ze gaf aan Het Laatste Nieuws. “Soms stuur ik hem: ‘Het wordt tijd om nog eens met je psycholoog te bellen’, of app ik hem tijdens de rust. ‘Wat is je probleem, Noa? Waarom ben je zo opgefokt?’

Stiefvader Boukhari is in De Morgen vol lof over zijn aangenomen zoon: “Noa is zoals Zlatan: een leuke, grappige, vooral heel lieve jongen.”

Manon de Vries is de moeder van Noa Lang
© Instagram: @365withmanon

3. Blossom de Weerd is de vriendin van Noa Lang

Noa Lang heeft al een aantal jaar een relatie met Blossom de Weerd. Ze hebben elkaar in 2018 leren kennen in Amsterdam. Sindsdien is Blossom de vriendin van Noa Lang en ze is met hem meeverhuisd naar België. Blossom had al een kind overgehouden aan een eerdere relatie, maar Noa en Blossom hebben zelf inmiddels ook een kind. Op 25 april 2022 kwam Navy Livai ter wereld. Blossom had ooit een Instagram-account met een scala aan foto’s, maar die heeft ze inmiddels verwijderd. Wel weten we van haar dat ze de Nederlandse nationaliteit heeft, groene ogen en een donkere haarkleur, die ze af en toe verft.

Lees ook: De vriendin van Noa Lang, die haar Insta-profiel weggooide

Blossom de Weerd is de vriendin van Noa Lang en de moeder van zijn kind
© Instagram: @Blossomblue

4. Het salaris van Noa Lang

Noa Lang reeg jarenlang de doelpunten en assists aaneen bij Club Brugge. In de zomer van 2022 kon Lang de overstap maken naar AC Milan. Daar kon hij volgens de Italiaanse journalist Rudy Galetti 2,8 miljoen euro per jaar verdienen. Die transfer viel in het water en daar zal Lang flink van hebben gebaald. Ook omdat hij naar verluidt bij Brugge slechts tussen de 1 en 1,5 miljoen euro per jaar verdiende. Met zijn transfer naar PSV is zijn contract waarschijnlijk wel opgewaardeerd. Naar schatting ligt zijn salaris in Eindhoven boven de 2,5 miljoen euro per jaar.

Het salaris van Noa Lang
© Instagram: @Noano17

6. Familie van diverse profvoetballers

Tot slot nog een paar leuke feitjes over de familiestamboom van Noa Lang. Voetbal blijkt daar namelijk in de genen te zitten. Zo is Noa Lang de neef van ex-PSV’er Jeffrey Bruma en diens broer Marciano Bruma, in het verleden ook profvoetballer. Daarnaast is Lang dus de stiefzoon van Nourdin Boukhari, voormalig speler van onder meer Ajax en AZ. Tevens is hij ook nog eens familie van Kyle Ebicilio (ex-Twente), Lorenzo Ebicilio (ex-Ajax), Roland Alberg (ex-ADO), Fabian Wilnis (ex-NAC) en Ibad Muhamadu (ex-Twente).

De familieleden van Noa Lang
© Instagram: @Noano17

ook interessant

Borussia Dortmund-coach Jürgen Klopp was vanzelfsprekend niet te genieten na de 3-0 nederlaag van zijn ploeg tegen Real...

Steeds als je denkt dat het niet gekker kan in de voetbalwereld, word je toch weer verrast. Robinho,...

Arsenal-spits Nicklas Bendtner heeft zichzelf opnieuw negatief in het nieuws gebracht. Eerder nog zei Bendtner dat de media...

Een bijzonder eerbetoon van de Franse voetballer Paul Pogba aan het adres van zijn teamgenoot Antoine Griezmann. De...

Het Nederlands elftal heeft er wel eens beter voor gestaan. Een gelijkspel tegen Estland, een magere overwinning op...

Louis van Gaal greep in zijn eerste seizoen Manchester United naast een prijs, maar toch lijken de fans...