Search
Close this search box.
Noa, de vriendin van Cody Gakpo

Dit is Noa, de bloedmooie vriendin van Cody Gakpo

Cody Gakpo blonk uit op het WK en verdiende een toptransfer naar Liverpool. Reken maar dat zijn meisje hem toejuichte in Qatar. En wat voor meisje! We stellen je graag voor aan Noa van der Bij, de beeldschone vriendin van Gakpo.

We kunnen je niet vertellen hoe de vonk tussen Cody (23) en Noa oversloeg, maar het tweetal is alweer drie jaar samen. De eerste foto van de tortelduifjes verscheen in kerst 2020 op beide Insta’s. Cody is een geboren en getogen Eindhovenaar en snorde zijn meisje ook op in Brabant.

Vriendin Gakpo
© Instagram

Als we haar LinkedIn-pagina mogen geloven, volgde de vriendin van Gakpo een HBO-studie aan Avans Hogeschool en werkt ze nu als Junior Booker bij een modellenbureau. Klinkt als een veelbelovende carrière, al zal ze nu ongetwijfeld met vriendlief willen meeverhuizen naar Engeland.

Noa, de vriendin van Cody Gakpo, viert haar verjaardag
© Instagram

In tegenstelling tot de achternaam van zijn vriendinnetje, klinkt Gakpo’s naam niet bepaald Brabants. Dat heeft een reden. Hoewel zijn moeder uit het Brabantse Oirschot komt, is zijn vader Togolees. Pa Gakpo werd verliefd toen Cody’s moeder in Togo op vakantie was. Van het een kwam het ander, vertelt de voetballer aan het AD.

Zijn vader verhuisde 30 jaar geleden naar Nederland. “De liefde achterna, ja, zo kun je het noemen. Hij heeft later ook nog bij PSV gespeeld, in de amateurtak. Met ­onder anderen René van de Kerkhof.”

Gakpo schopte het wél tot de profs en is inmiddels een wereldtopper en kandidaat voor de basis bij het Nederlands elftal. Maar goed, we zijn wat afgedwaald. Hieronder een kleine bloemlezing van Noa, de vriendin van Gakpo. Uiteraard is de blondine ook te volgen op Instagram.

Meer over Gakpo en PSV

Noa van der Bij, de vriendin van Cody Gakpo, in Qatar
© Pro Shots
Vriendin Gakpo
© Instagram
Vriendin PSV-aanvaller Cody
© Instagram

ook interessant

Ooit was Estelle Cruijff samen met oud-profvoetballer Ruud Gullit een van de bekendste showbizzkoppels van Nederland. Als nichtje...

Ajax verloor gisterenavond met 3-2 bij Rosenborg BK en is daarmee uitgeschakeld voor de Europa League dit jaar....

Echt, of een creatieve Photoshop? Een Instagram-account met de naam ‘eljeroeliabusted’ beweert privégesprekken van Feyenoord-aanvaller Eljero Elia te hebben bemachtigd....

Een vrouwelijke fan van Tottenham Hotspur heeft een zeer appetijtelijke manier bedacht om aartsrivaal Arsenal op de hak...

Hij is nog maar één jaar oud, maar dreumes Xess Xava is hard op weg om net zo’n...

Je kunt erover twisten of FIFA 19 genoeg veranderingen heeft om de hoge prijs – zo’n 60 euro...