Search
Close this search box.

De meest Naakte Foto’s van Nina Warink!

Nina Warink werd ooit bekend als de vriendin van YouTuber Kalvijn. Maar inmiddels is ook de knappe brunette zelf een hit op het internet. Wat wil je ook met zo’n stralende lach, knap koppie en zo’n prachtig figuur? Daar kunnen we uren naar blijven kijken. En daar gaan we jou bij helpen. Dit zijn de meest naakte foto’s van Nina Warink op een rij.

De meest naakte foto’s van Nina Warink

En dan tot slot nog waar jullie allemaal voor gekomen zijn. Wij hebben de meest naakte foto’s van Nina Warink op een rijtje gezet. Dat er nog maar velen mogen volgen!

Nina Warink in badkleding

Nina Warink naakt

Nina Warink schaars gekleed

Nina Warink in ondergoed

Nina Warink beha

Nina Warink in bikini

Op 20 juli 1996 kwam Nina Warink op deze aarde. De inmiddels 28-jarige Nina is geboren in Loppersum, een dorp met 2500 inwoners in het noorden van Groningen, en groeide op in een gezin van vier. Haar ouders en oudere broer zijn net zo nuchter als zijzelf. “Als er geroepen werd dat het eten klaar was, wist ik al wat er op tafel stond. Of een stamppot of een avg’tje. Iedereen was nuchter en down-to-earth.” Zelf had ze een bijbaantje als caissière bij de Albert Heijn.

In 2013 rondde ze haar havo af en begon ze met studeren in Groningen. Ze verliet Loppersum en ging in de grote stad wonen. In vijf jaar behaalde ze haar bachelor Facilitair Management, waarbij ze ook een tussenjaar nam om naar Aruba te gaan. Na haar studie werkte ze een jaar in een hotel en had ze ook succes op andere gebieden. Maar daarover later meer.

Relatie met Kalvijn

Nina is ook erg gelukkig in de liefde. Op vijftienjarige leeftijd kreeg ze verkering met Kelvin Boerma, die later bekend werd als de YouTuber Kalvijn. Op zeventienjarige leeftijd verhuisde Kelvin naar Amsterdam om zijn dromen na te jagen, wat teleurstellend was voor Nina, die net met haar studie in Groningen was begonnen. Ze hadden drie jaar lang een langeafstandsrelatie. In haar laatste studiejaar verhuisde Nina naar Amsterdam om bij Kelvin te zijn. In 2022 vroeg Kelvin haar ten huwelijk en Nina zei ja. Het stel is in mei 2024 getrouwd in Italië.

Carrière van Nina Warink

Geïnspireerd door haar vriend Kalvijn, werd Nina zelf ook een grote online hit. Een jaar nadat ze een Instagram-account aanmaakte, had ze al meer dan 100.000 volgers. Inmiddels heeft ze meer dan 600.000 volgers. Haar YouTube-kanaal heeft ongeveer 150.000 abonnees. Nina erkent dat haar succes grotendeels te danken is aan haar relatie met Kalvijn. Ook heeft ze meer dan 200.000 volgers op TikTok.

Eigen kookboek en andere projecten

Nina heeft altijd al een passie voor eten gehad. In 2018 kreeg ze de kans om een eigen kookprogramma te presenteren op een groot YouTube-kanaal. Twee jaar later bracht ze haar eigen kookboek uit. Inmiddels heeft ze drie kookboeken gepubliceerd: “Mijn tweede liefde”, “Simpel & Sexy” en “Tafelen!” Ze lanceerde onlangs ook haar eigen kitchenware-merk genaamd Niné, dat een breed assortiment biedt aan vrolijke tafelkleden, placemats en katoenen servetten.

Daarnaast is Nina actrice. In 2019 speelde ze in de film XIII, geproduceerd door Kelvin. Later kreeg ze ook een rol in de Nederlandse bioscoopfilm Just Say Yes. Ze is ook een succesvolle podcastmaakster. Ze heeft de Vrouwmibo podcast met Iris Enthoven en Sophie Milzink, en maakt ook de podcast Kibbeling samen met Kalvijn. De Vrouwmibo podcast werd in 2022 genomineerd voor de Dutch Podcast Awards in de categorie lifestyle.

Geruchten over overspel

Hoewel Nina en Kalvijn al ruim tien jaar samen zijn, regelmatig samen projecten doen en dus ook getrouwd zijn, zijn er ook geruchten over overspel. Deze geruchten betreffen vooral de beginperiode van hun relatie. Er zijn verhalen over Kalvijn en andere meisjes, maar ook Nina blijkt niet helemaal onschuldig te zijn.

Volgens Juicechannel is Nina op Aruba vreemdgegaan met verschillende mariniers. Dit werd bevestigd door meerdere bronnen die contact hadden met Yvonne Coldeweijer. Nina zou hebben gezegd dat ze wist dat Kalvijn ook vreemd was gegaan en besloot zelf ook plezier te hebben op het Caribische eiland.

ook interessant

Ajax-goalie Kenneth Vermeer mocht tegen FC Groningen weer komen opdraven als vervanger van de geblesseerde Jasper Cillessen. De...

Memphis Depay nam zijn kersverse vriendinnetje Lori Harvey gisteravond mee voor een romantisch diner bij de Chinees en...

Bojan Krkic verkast naar Engeland. De Barcelona-aanvaller, vorig seizoen huurling van Ajax, tekende een contract bij Stoke City....

Het leven van een Oranje-bondscoach gaat niet over rozen. Zo heeft Danny Blind dikke kans dat hij vanavond...

Marouane Fellaini liet zich tegen Manchester City (3-0 verlies Manchester United) niet van zijn beste kant zien. Camerabeelden...

Nee, het verblijf van Maxime Lestienne bij PSV is nooit echt succesvol geweest. Dat had vooral te maken...