Search
Close this search box.

Alles Nina Warink (Kookboek, Kalvijn, Leeftijd..)

Nina Warink werd ooit bekend als de vriendin van YouTuber Kalvijn, maar is inmiddels uitgegroeid tot een bekende YouTuber, actrice en auteur van kookboeken. De knappe Nina spat van het scherm en doet veel mannenharten sneller kloppen. Daarom lees je in dit artikel alles over Nina Warink.

Nina Warink is de vriendin van Kalvijn

Leeftijd en achtergrond

Nina Warink is geboren op 20 juli 1996, wat inhoudt dat ze nu 27 jaar oud is. Ze komt uit Loppersum, een dorp met 2500 inwoners boven Groningen, en groeide op in een gezin van vier. Haar ouders en oudere broer zijn nuchtere mensen, net als Nina zelf. “Als er werd geroepen dat het eten klaar was, wist ik al wat er op tafel stond. Of een stamppot of een avg’tje. Iedereen was er nuchter en down-to-earth.” Zelf had ze daar een bijbaantje als caissière bij de Albert Heijn.

Nina Warink leeftijd

Na de havo te hebben afgerond in 2013, ging ze studeren in Groningen. Daarom verliet ze ook Loppersum om in de grote stad te gaan wonen. In vijf jaar haalde ze haar bachelor (ze nam ook een tussenjaar om naar Aruba te gaan) Facilitair Management. Na haar studie heeft ze een jaar in een hotel gewerkt, maar ook op andere vlakken ging het uitstekend. Maar daarover later meer.

Nina Warink mariniers

Nina Warink is de vriendin van Kalvijn

Nina is tevens zeer gelukkig in de liefde. Op vijftienjarige leeftijd kreeg ze verkering met Kelvin Boerma, met wie ze op de middelbare school zat. Op dat moment was hij al begonnen met video’s op YouTube plaatsen onder de naam Kalvijn. Later zou hij uitgroeien tot een van de meest succesvolle YouTubers van Nederland. Op zeventienjarige leeftijd besloot Kelvin zijn droom na te jagen en te verhuizen naar Amsterdam, tot teleurstelling van Nina.

Nina Warink kookboek

Nina zelf was namelijk net haar studie in Groningen gestart, waardoor de twee over moesten op een langeafstandsrelatie. Drie jaar lang zijn ze samen geweest op grote afstand. Pas in haar laatste studiejaar besloot Nina om ook naar Amsterdam te verhuizen voor de liefde. Sindsdien wonen de twee ook samen in Amsterdam. In 2022 vroeg Kelvin zijn vriendin ten huwelijk en Nina zei ja. De twee waren immers al meer dan tien jaar bij elkaar. De bedoeling is dat het koppel in 2024 ook daadwerkelijk gaat trouwen.

Wat doet Nina Warink?

Geïnspireerd door haar vriend Kalvijn werd ook Nina een grote online hit. Exact een jaar nadat ze een Instagram-account aanmaakte, had ze al meer dan 100.000 volgers. Inmiddels staat de teller op meer dan 600.000 volgers. Ook haar eigen YouTube-kanaal ging hard. Daarop zit ze nu rond e 150.000 abonnees. Nina was echter de eerste die toegaf dat dat allemaal grotendeels te danken was aan haar relatie. Ook heeft ze ruim 200.000 volgers op TikTok.

Eigen kookboek

Zelf kreeg ze ook de kans om een droom uit te laten komen. Nina is namelijk van jongs af aan al gefascineerd door eten. In 2018 kreeg ze de kans om een eigen kookprogramma te presenteren op een groot YouTube-kanaal. Twee jaar later bracht ze haar eigen kookboek uit. Inmiddels heeft ze er zelfs al drie uitgebracht: Mijn tweede liefde, Simpel & Sexy en Tafelen! Daarnaast lanceerde ze onlangs een eigen kitchenware-merk genaamd Niné. Niné biedt een breed assortiment aan vrolijke tafelkleden, placemats en katoenen servetten.

Daarnaast is Nina actrice. In 2019 speelde ze in de film XIII, die werd geproduceerd door Kelvin. Dat bleek in de smaak te vallen, want later kreeg ze ook een rol in de Nederlandse bioscoopfilm Just Say Yes. Ook is Nina succesvol podcastmaakster. Ze heeft de Vrouwmibo podcast met Iris Enthoven en Sophie Milzink, maar maakt ook de podcast Kibbeling samen met Kalvijn. Die eerste podcast zat bij de laatste vijf genomineerden bij de Dutch Podcast Awards in 2022 voor de categorie lifestyle.

Nina ging vreemd met mariniers

Ze zijn dus al ruim tien jaar bij elkaar, doen veel dingen samen en gaan binnenkort trouwen. Klinkt als een perfecte relatie, maar niets is minder waar. In de media verschijnen regelmatig geruchten over overspel. Wel met één kanttekening: het zijn allemaal verhalen over de beginperiode van hun relatie. Over Kalvijn kwamen vaker geruchten naar buiten dat hij het met andere meisjes zou doen. Maar ook Nina blijkt geen heilig boontje.

Zo maakte Juicechannel bekend dat ze op Aruba is vreemdgegaan met diverse mariniers. Dat had een van die mariniers zelf aan Yvonne Coldeweijer laten weten. Nina zou hebben gezegd te weten dat Kalvijn ook vreemd was gegaan en nam het er daardoor ook flink van op het Caribische eiland. En nu is één bron natuurlijk niet zo betrouwbaar, maar Yvonne kreeg een bericht van nog een marinier die het verhaal bevestigde. Nina zou zelfs met vier mariniers het bed in zijn gedoken op Aruba.

De meest naakte foto’s van Nina Warink

 

 

ook interessant

Hansie Hansie komt met zijn eigen WK-lied! In navolging van collega’s Johan Derksen en Wilfred Genee gaat de...

De kijkcijfers van VI Oranje vallen een tikkeltje tegen dit jaar, maar een hoogtepunt van elke aflevering is...

Voor Davy Klaassen is het duidelijk: Ajax gaat terecht door naar de halve finales van de beker, na...

Sevilla won woensdagavond de finale van de Europa League na strafschoppen van Benfica, maar het opvallendste moment was...

Kaka beleeft momenteel zijn voetbalpensioen bij Orlando City, maar doet dat zonder de vrouw met wie hij 13...

Luc Castaignos was ooit het grote talent van Feyenoord en stond bestempeld als dé nieuwe spits van Oranje....