Search
Close this search box.
Nieuwe vriend Puck Moonen

De gloednieuwe vriend van wielerbeauty Puck Moonen

Qua sportieve prestaties mag Puck Moonen hun veters nog niet strikken, maar qua bekendheid staat ze in hetzelfde rijtje als Annemiek van Vleuten, Marianne Vos en Demi Vollering. Dit is de nieuwe vriend van de extreem knappe Puck Moonen.

Callan O'Keeffe is de nieuwe vriend van Puck Moonen
© Instagram: @Puckmoonen

Puck Moonen is weliswaar profwielrenster, maar is vooral bekend door haar knappe voorkomen. Op Instagram heeft Puck inmiddels meer dan 725.000 volgers. En waarschijnlijk niet omdat men zo geïnteresseerd is in haar sportieve prestaties. Toch moeten we jullie wel teleurstellen: Puck Moonen heeft al een vriend.

Puck Moonen heeft een nieuwe vriend: Callan O'Keeffe
© Instagram: @Puckmoonen & @Callan_Okeeffe_

Moonen had relatie met Eli Iserbyt

Enkele jaren was Puck Moonen samen met de Belgische veldrijder Eli Iserbyt. Tegenover Het Nieuwsblad liet ze destijds nog weten wel open te staan voor een deelname aan Temptation Island. “Wij zouden de ultieme relatietest makkelijk overleven. Hele dagen in de zon liggen en verder niets doen, lekker makkelijk.” Maar dat bleek een illusie. Nadat het al een jaar lang niet goed ging in hun relatie, gingen de twee in 2019 uit elkaar.

Puck Moonen en Callen O'Keeffe hebben een relatie
© Instagram: @Puckmoonen & @Callan_Okeeffe_

Puck Moonen en Twan van Gendt uit elkaar

Puck besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en had al snel weer een nieuwe vriend uit de wielerwereld opgeduikeld. Puck Moonen kreeg een relatie met BMX’er Twan van Gent. De twee hadden samen een huis gekocht in Rosmalen, maar een aantal maanden later kon hun stulpje weer in de verkoop. Puck Moonen en Twan van Gendt zijn namelijk alweer uit elkaar. Het wil dus nog niet helemaal lukken in het liefdesleven van Puck.

Puck Moonen is de vriendin van Callan O'Keeffe
© Instagram: @Puckmoonen

O’Keeffe de nieuwe vriend van Puck Moonen

Na twee mislukte wielerrelaties, gooit Puck Moonen het nu over een andere boeg. Het is opnieuw niet de bakker om de hoek, maar nu heeft ze een relatie met voormalig autocoureur Callan O’Keeffe. De Zuid-Afrikaanse Brit stond ooit bekend als een van de grootste talenten uit de Red Bull-opleiding. Zo werd hij ooit derde in het wereldkampioenschap karten, waar Max Verstappen de zege in pakte.

Callan O'Keeffe is de nieuwe vriend van Puck, nadat Puck Moonen en Twan van Gendt uit elkaar gingen
© Instagram: @Puckmoonen & @Callan_Okeeffe_

Helaas voor O’Keeffe heeft hij de top bij de senioren nooit gehaald. Inmiddels is hij gestopt en houdt hij zich bezig met het begeleiden van jonge coureurs. En met Puck Moonen dus. Begin dit jaar gingen er al geruchten dat de twee met elkaar aan het flikflooien waren, maar inmiddels hebben zij dat ook bekendgemaakt op Instagram. Op Valentijnsdag plaatste ze een post met de tekst: “Geen fan van Valentijnsdag, maar wel van jou”.

Puck Moonen heeft in Callan O'Keeffe een nieuwe liefde gevonden in 2023
© Instagram: @Puckmoonen & @Callan_Okeeffe_

ook interessant

Na haar breuk met Rafael kon je heel lang dromen dat je misschien, ooit, eens iets met Sylvie...

De Nationale Dodenherdenking is alleen in Nederland een bekend begrip, zo wordt pijnlijk duidelijk uit een tweet van...

Rob Rensenbrink, de man die op het WK van 1978 de beroemde bal op de paal schoot, heeft een...

De Argentijnse held Diego Armando Maradona is lovend over Clarence Seedorf als nieuwe coach van AC Milan. Seedorf...

Je hebt misschien meegekregen dat de Olympische Winterspelen achter ons liggen en de Nederlandse sporters thuis zijn. De...

Oké, alvast sorry voor de titel. Hoewel we Johan Derksen in april inderdaad op de campingzender terug zullen...