Search
Close this search box.
Jeremy Mathieu steekt wel eens een sigaret op. © Pro Shots

Nieuwe Barcelona-aanwinst rookt

Barcelona versterkte zich onlangs met de verdediger Jérémy Mathieu. Op een foto was te zien dat de Fransman een sigaret opstak en daar werd hij mee geconfronteerd in gesprek met sportkrant Marca.

Mathieu deed er niet moeilijk over. “Ik rook niet veel, maar ik rook wel wanneer ik wil”, vertelde hij. “Het is iets persoonlijks. Ik rook echt niet een pakje per dag, heb nu al vijftien dagen geen sigaret meer opgestoken. Het gaat om mijn prestaties op het veld. Ik heb het beste met het elftal voor en het team gaat altijd boven mijn eigen persoon.”

Het is sterk de vraag of zijn werkgever het ook zo licht opneemt. De selectie van Barcelona nam vorig jaar deel aan een anti-rookcampagne van de Europese Unie en in Barca-stadion Camp Nou is roken verboden.

ook interessant

Ja hoor, de Oranje-koorts kan nu dan echt los gaan barsten. Albert Heijn brengt namelijk de ‘Hup Holland...

De beste voetballer van de wereld is weer vrijgezel. Playboy Ronaldo is volgens Portugese media niet meer met...

Ze worden steeds jonger lijkt het wel, de supertalentjes die ontdekt worden door de scouts van Europese voetbalclubs....

Een aparte actie van wat Ajax-fans in de ArenA. De heren hadden een pop meegenomen die Kenneth Vermeer...

Als enige Nederlander is Virgil van Dijk genomineerd voor het FIFA-team met beste spelers van de wereld. De...

Steven Gerrard heeft zijn grote liefde Liverpool definitief verlaten voor een avontuur bij LA Galaxy. De marketingmachine is inmiddels...