Search
Close this search box.
Nieuw VI-boek onthult alles

Nieuw VI-boek onthult alles wat we wilden weten: “Je zult je verbazen”

Naast het razend populaire televisieprogramma zijn ook de boeken over Voetbal Inside een doorslaand succes. Of het nou Gijp of Topshow is, alles dat Michel van Egmond schrijft over de voetbalshow wordt een beststeller. En er komt volgende maand een nieuwe kraker aan.

Inside gaat over alles dat zich dit seizoen achter de schermen van het programma afspeelde. Een turbulent seizoen: zo kreeg René van der Gijp veel kritiek over zich heen door zijn Renate-act en maakte Johan Derksen de eigen werkgever RTL met de grond gelijk.

Nieuw VI-boek Inside onthult alles
© AD

Dronken e-mail ‘directeurtje’ onthuld

“Dit wordt een boek waarover je je zult verbazen, want dit zijn de dingen die in de openbaarheid zijn gebeurde, maar achter de schermen is er veel meer aan de hand geweest”, vertelt Van Egmond aan het AD. “Dat is te lezen, net als de vele e-mails die heen en weer zijn verstuurd. Ja, ook de mail van directeur Marco Louwerens.”
Louwerens stuurde in een dronken opwelling een woedende brief naar Johan Derksen. Dat werd in VI uitgebreid besproken, al bleef de inhoud tot nu toe geheim.

“Ook de wijze waarop de breuk met RTL tot stand is gekomen én de stap naar John de Mol worden uitvoerig belicht, maar het wordt ook een erg grappig boek”, aldus Van Egmond.

De allerlaatste uitzending van Voetbal Inside werd gisteravond uitgezonden, hoewel Derksen & Co nog wel een WK-show gaan maken voor RTL. Die wordt uitgezonden in het tijdslot van RTL Late Night.

 

ook interessant

SKA Khabarovsk is gepromoveerd naar de hoogste Russische divisie. Leuk nieuws voor hen, ronduit beroerd nieuws voor andere Russische clubs. Khabarovsk...

Hoe slecht is Maurice Steijn nu echt? Tijd voor wat context, dit zijn de slechtste Ajax-coaches in de...

Marian Diarco is een Argentijns model dat zich mag verheugen op de aandacht van Ezequiel Lavezzi, de eveneens Argentijnse aanvaller...

Er gaat een biografie komen over het leven van Sylvie Meis. Ze heeft een flink bedrag aangeboden gekregen...

Ondanks een 0-1 nederlaag tegen Frankrijk zat Oranje gisteravond aardig in de wedstrijd. De ploeg van Danny Blind...

Ja hoor, Royston Drenthe heeft zijn niggah-kapper gevonden. De Nederlandse buitenspeler in Russische dienst kwam veel in het...