Search
Close this search box.

Dit is de knappe Vriend van Nicol Kremers!

Wie Nicol Kremers zegt, denkt ongetwijfeld direct aan Peter Gillis. Maar tegenwoordig is dat niet meer omdat de liefde ervanaf spat, maar omdat zij online modder naar elkaar gooien. Op liefdesgebied heeft Nicol het tegenwoordig namelijk een stuk beter voor elkaar. Maak kennis met haar nieuwe vriend Janice Fronimakis.

Janice Fronimakis is de vriend van Nicol Kremers

Nicol Kremers heeft momenteel een relatie met het Griekse model Janice Fronimakis. De Griekse god werd in 1986 geboren in Griekenland en is op dit moment 37 jaar oud, zo laat hij weten op zijn eigen Facebook-pagina. En met Janice heeft Nicol Kremers een duizendpoot aan de haak geslagen. Janice is namelijk model, ondernemer en Business Development Director.

Nicol Kremers heeft een Janice Fronimakis

Nieuwe vriend Nicol is model

Laten we beginnen met de modellencarrière van Janice. Want eerlijk is eerlijk: Nicol heeft het uitstekend voor elkaar met deze hunk. Dat is toch wel even wat anders dan Peter Gillis naast je in bed hebben liggen. Janice is 1,86 meter lang, heeft schoenmaat 43, donkerbruin/zwart, licht krullend haar, blauwe ogen en heeft al een indrukwekkend curriculum vitae opgebouwd in de afgelopen jaren.

Nicol Kremers is de vriendin van Janice Fronimakis

Janice werkte samen met onder meer VNY Models in New York, Marilyn Agency in Parijs, d’management-group in Milaan. Unique Models in Kopenhagen en CDU Models in Tokyo. Daar deed hij klussen voor vooraanstaande merken als Dolce & Gabbana, Bruno Magli en Armani.

De nieuwe vriend van Nicol Kremers

Eigen brasserie in Waalwijk

Daarnaast is de vriend van Nicol Kremers ook succesvol ondernemer. Zo heeft hij zijn eigen brasserie in Waalwijk. De brasserie heet Blauw Waalwijk en ligt midden in het centrum van de Brabantse stad. Daar heeft hij plek om binnen lekker te eten en te drinken, maar er is ook een verwarmd buitenterras. Het is mogelijk om er ontbijt, lunch, diner te scoren, of er gewoon lekker te komen borrelen. ‘Bij ons is de gast koning en staan gezelligheid en gastvrijheid voorop.’

Tot slot heeft Janice nog een derde inkomstenbron. Hij is namelijk tevens Regional Director of Business Development bij Future Video Media. Dat is een groot videobureau gevestigd in het centrum van New York, met ook een vestiging in Londen. Het bedrijf werkt aan het ontwikkelen van vooruitstrevende videoformats en steekt veel tijd in het onderzoeken daarvan. Daarin speelt Janice een belangrijke rol als Development Director.

Janice woont in Oisterwijk

Gezien bovenstaande informatie verbaast het je vast niet dat Janice tegenwoordig in Nederland woont. Hij heeft een twee-onder-een-kapwoning in Oisterwijk, een dorp met zo’n twintigduizend inwoners, gelegen tussen Tilburg en Boxtel. Vanuit daar is het natuurlijk niet lang rijden naar zijn brasserie in Waalwijk. En ook voor Nicol Kremers is het gunstig dat haar nieuwe liefje in Brabant woont. Hoewel haar ouders inmiddels naar Spanje zijn verhuisd, komt ze zelf uit Eindhoven.

Hoe lang Nicol en Janice al bij elkaar zijn, is niet bekend. Wel weten we dat Nicol en haar ex-vriend Peter Gillis in februari 2023 uit elkaar gingen. Exact een jaar later verschenen de eerste foto’s van Nicol en Janice op sociale media. Het lijkt voorlopig dus nog allemaal vrij pril te zijn.

Onlyfans

En het vinden van een nieuwe vriend, dat zal niet heel makkelijk geweest zijn voor Nicol, getuige haar nieuwe baan. Nicol heeft ervoor gekozen om een Onlyfans-account aan te maken, waarop ze tegenwoordig haar geld verdient met erotische content. Heel opwindend natuurlijk, maar Janice moet wel accepteren dat andere mannen (en vrouwen) ervoor betalen om zijn vriendin naakt te zien.

Maar met de enorme inkomstenstroom die Nicol daardoor genereert, is een hoop leed verzacht. Volgens Shownieuws verdient ze aan haar abonnees op 18+ platforms namelijk meer dan 100.000 euro per maand! Daar moet Janice natuurlijk heel wat uitsmijters voor verkopen in zijn brasserie. Waar Nicol tot op heden niet veel geluk heeft gehad met haar vriendjes, lijkt de relatie met Janice voorlopig wel zeer geslaagd. Hopelijk heeft ze de liefde van haar leven nu echt gevonden.

ook interessant

De 300e en laatste interland van Jack van Gelder verliep niet zoals bij zijn afscheid past. Dit keer...

Bij Swansea City hebben ze iets nieuws bedacht. Elke week wordt er gestreden om de titel ‘Lulletje van...

Danny Blind is hard op weg de minst populaire bondscoach ooit te worden. Het is natuurlijk de vraag...

Hans Kraay jr. is per direct trainer-af. De coach was sinds 2016 actief bij FC Lienden, maar het...

Wie denkt dat je als Napoli-voetballer automatisch de held van de stad bent: think again. Arek Milik, sinds...

Handbalster Estavana Polman, sinds een tijdje de vriendin van voetballer Rafael van der Vaart, kende haar vriend amper...