Search
Close this search box.

Dit zijn de Ouders van Nicol Kremers

Nicol Kremers werd ooit een bekende Nederlander door haar relatie met vakantieparkeigenaar Peter Gillis en hun eigen realitysoap, maar inmiddels verdient Nicol haar geld als naaktmodel. Dat maakt haar ouders er overigens niet minder trots op. Wij stellen je graag voor aan Henny en Nelis Kremers, de ouders van Nicol Kremers.

De ouders van Nicol Kremers

Henny en Nelis Kremers zijn de ouders van Nicol Kremers. Ze woonden samen in de Eindhovense wijk Stratum, waar Nicol ook is opgegroeid. Dat deed ze samen met haar zus, die nu in Helmond woont. De zus van Nicol heeft de voogdij van een van de kinderen van Nicol overgenomen, omdat haar kids door jeugdzorg uit huis zijn geplaatst. Nicol heeft echter al jaren ruzie met haar zus, waardoor de situatie erg gevoelig ligt.

Henny is de moeder van Nicol Kremers

De ouders van Nicol Kremers

Vader Nelis en moeder Henny waren ook regelmatig te zien in de realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa. De ouders van Nicol blijken vrij standaard mensen, die houden van vakantie, leuke uitjes en een biertje op zijn tijd. Nelis verdiende vroeger de kost en Henny was verantwoordelijk voor het huishouden. Zij verzorgde de opvoeding van Nicol en haar zus. Inmiddels genieten zij met volle teugen van hun pensioen.

Nelis is de vader van Nicol Kremers

Nelis en Henny overwinterden al regelmatig in Spanje, maar nadat Nelis stopte met werken, gingen zij daar vast wonen. Lekker genieten van de Spaanse zon, geef ze eens ongelijk! Daar hadden ze echter wel de hulp van Peter Gillis, de ex van Nicol, voor nodig. Ze konden namelijk kosteloos gebruikmaken van een van de vakantiehuisjes van Peter in Spanje. Daardoor konden Nelis en Henny zorgeloos genieten van hun oude dag. Ze zijn al ruim 38 jaar getrouwd.

Vader Nicol Kremers ernstig ziek

Dat veranderde echter na een aantal jaar. Nelis bleek prostaatkanker te hebben. Na die diagnose hebben ze een biopsie uitgevoerd en een klein stukje van de tumor weggehaald. Naar aanleiding daarvan is er een behandelplan opgesteld en is Nelis een zwaar traject ingegaan. Daar kwam nog een klap bovenop. De relatie tussen Nicol en Peter ging uit. Dat gebeurde op een vervelende manier. Nicol beweerde mishandeld te zijn door Peter en rechtszaken tussen de twee volgden.

Nicol is de dochter van Henny en Nelis Kremers

Toch blijkt Peter niet zo’n grote hork te zijn als hij vaak doet voorkomen. Volgens Libelle heeft Peter zijn ex-schoonouders laten weten gewoon te kunnen blijven zitten in zijn Spaanse vakantiehuis. Maar omdat de situatie te gevoelig lag, hebben Nelis en Henny zelf besloten om de sleutel in te leveren en weer terug te keren naar Nederland. Dat is voor de behandeling van Nelis misschien ook niet verkeerd én ze kunnen hun dochter Nicol bijstaan in een moeilijke tijd.

Volgens Nicol zijn haar ouders ook behoorlijk geschrokken van de breuk. “Ze wisten natuurlijk van niets, dus ze zijn wel geschrokken van alles wat er is gebeurd. Ze zijn terug in Nederland en willen ook niet meer naar Spanje. De aandacht gaat nu volledig uit naar de behandeling van mijn vader.” En dat haar ouders Nicol aan het hart gaan, blijkt wel uit het feit dat ze een tatoeage heeft laten zetten. Nicol heeft de namen van haar ouders op haar voeten laten tatoeëren.

Trots op Nicol

Inmiddels probeert Nicol zelf haar leven weer een beetje op de rit te krijgen. Dat heeft ze gedaan door een carrièreswitch aan te gaan. Ze werkt tegenwoordig als naaktmodel op 18+ platforms als Onlyfans. Daar betalen duizenden mensen maandelijks een bedrag voor naaktfoto’s van Nicol Kremers. Ze heeft bijvoorbeeld ook in de Playboy gestaan. En daar zijn haar ouders heel erg trots op. PowNed ging bij ze langs. “Daar ben ik heel trots op”, vertelde moeder Henny. “Ik heb alles doorgenomen, alles gelezen en heb hem zelfs gekocht.”

Ophef over ouders Nicol

De ouders van Nicol Kremers zijn echter ook weleens negatief in het nieuws geweest. In de realityserie was te zien dat ze twee (over)enthousiaste honden in bezit hadden. Toen een van de honden moeder Henny op een dag in het gezicht had gebeten, lieten ze het beest meteen inslapen. Dat kwam online op een storm aan kritiek te staan.

ook interessant

Dat was even schrikken voor Miss Meis. Een appartementencomplex in Hamburg, waar de diva een luxe woning betrekt,...

Bert van Marwijk is druk bezig om de selectie van zijn club HSV te versterken. De oud-bondscoach doet...

Het leven van vlogster Monica Geuze werd tot nu toe gekenmerkt door reizen en uitgaan, maar daar zal...

De verleidingen zijn natuurlijk groot als je op trainingskamp gaat naar een Turkse badplaats, maar een speler van...

Virgil van Dijk is misschien wel de beste Nederlandse voetballer van het moment, mits we de chronisch geblesseerde...

Sylvie Meis hoopt nog wat centjes van Rafael los te peuteren, maar in de tussentijd moet er gewoon...