Search
Close this search box.
zoons nicole kremer

Dit zijn de 4 Kinderen van Nicol Kremers

Ooit stond Nicol Kremers bekend als het liefje van multimiljonair Peter Gillis, maar inmiddels is Nicol op een heel ander vlak zeer succesvol. Ze is een eigen Onlyfans-carrière gestart en uploadt tegen betaling naakte content van zichzelf. Wat moeten haar kinderen daar wel niet van vinden? In dit artikel lees je alles over de vier kinderen van Nicol Kremers.

Laten we beginnen met het feit dat Nicol Kremers haar kinderen het liefst zoveel mogelijk buiten de publiciteit houdt. In de realityserie van Peter Gillis en Nicol Kremers Massa is Kassa is er ooit één keer een glimp van de kinderen te zien geweest. Verder wilde Nicol niet dat ze op nationale televisie zouden komen. Sterker nog, de namen van de vier kinderen van Nicol zijn niet eens bekend.

De vier zoons van Nicol Kremers

zoons nicole kremer

Wel weten we dat ze vier zoons heeft. De oudste is 13 jaar, de één na oudste is 9 jaar en ze heeft nog een kind van 7 jaar en van 6 jaar oud. De eerste zoon kreeg ze met haar eerste partner. Treurig genoeg overleed haar vriend tijdens de zwangerschap van Nicol. De andere drie kinderen kreeg ze met haar ex-vriend Stefaan. Jarenlang woonden de drie kinderen om de week bij haar ex in Helmond en om de week bij Nicol en Peter. De oudste zoon woonde permanent bij hen.

Niet op televisie

Tijdens de serie kwamen ze echter niet in beeld. “Wanneer wij de opnames hadden, waren ze wel in de buurt, maar werden ze bewust niet gefilmd”, vertelde Nicol aan Linda. “Ik wil dat zij zelf de beslissing kunnen nemen of ze in beeld willen komen of niet. We kregen destijds genoeg ongezellige meningen over ons te horen en ik wilde niet dat mijn kinderen daar ook mee te maken kregen.”

De kinderen hadden allemaal een eigen kamer in de villa van Peter Gillis. Die kamer mochten ze helemaal zelf inrichten en ze hadden ook een eigen badkamer. Nicol had het destijds echter ontzettend druk en gaf toe dat haar kinderen het overgrote deel van de tijd werden verzorgd door een nanny. En dat Nicol niet de beste moeder is, dat bleek later ook wel.

Jeugdzorg plaatste kinderen uit huis

De kinderen zijn inmiddels uit huis geplaatst door de kinderbescherming. Dat vertelde een jeugdvriendin van Nicol aan Roddelpraat en werd later bevestigd door Shownieuws. Het ging lange tijd namelijk helemaal niet goed met Nicol. Ze greep veelvuldig naar de drank en zat ook aan de drugs. Daarnaast kwamen er regelmatig vreemde mannen bij haar over de vloer. Dat heeft jeugdzorg doen besluiten om de kinderen uit huis te plaatsen en ergens anders onder te brengen.

De drie jongste kinderen wonen nu permanent bij hun vader in Helmond. Ook het oudste kind woont in Helmond, maar dan bij de zus van Nicol. Pikant detail: Nicol heeft al jarenlang ruzie met haar zus, maar jeugdzorg vond dat wel de beste omgeving voor de zoon van Nicol. De grote vraag is echter of de drie andere kinderen daar wel goed zitten. Want Nicol beweerde in het verleden te zijn mishandeld door haar ex Stefaan.

In de biografie van Peter Gillis vertelde Nicol thuis mishandeld te worden door Stefaan. “Toen hij erachter kwam dat ik wat met Peter had, trok hij mijn arm zowat uit de kom en duwde hij me tegen de pui. Ik ben toen met de kinderen gevlucht naar het vakantiepark van Peter.” Sterker nog, Nicol beweerde later ook dat een van hun kinderen op een ongewenste manier opgewekt is. Ze beweert verkracht te zijn in haar slaap.

Nicol beweert dat haar kinderen trots op haar zijn

Inmiddels heeft Nicol dus niet heel veel contact meer met haar kinderen. Toch beweert ze dat haar kids trots op haar zijn. Zelfs nu Nicol een carrière als naaktmodel is aangegaan. “Als je gewoon duidelijk en eerlijk bent tegen je kinderen, dan is het helemaal geen probleem”, vertelde ze aan Shownieuws. “Ik heb gewoon verteld dat mama dit doet, foto’s en filmpjes maken. En ze mogen ook zelf kijken. Mijn oudste zoon is gewoon trots op mama. Hij zegt: ik heb de mooiste mama van Nederland, zien jullie dat? Dan laat hij het aan zijn vriendjes zien.”

ook interessant

Een nieuw droevig hoofdstuk in het verhaal dat Steven Gerrard in Los Angeles heet. Sky Sports ging de...

Een Spaanse supporter heeft afgelopen week op schandalige wijze een vrouwelijke scheidsrechter belaagd. De dame leidde een amateurduel...

Aah: de jaren 90. Het tijdperk van foute truien, de Spice Girls en Kindernet. Maar ook de jaren...

Clubliefde gaat soms ver. Heel ver. Het vriendinnetje van een Arsenal-fan moest eerst een heus examen afleggen alvorens...

Kenny Tete die de man van 222 miljoen euro Neymar jr. even te kijk zet, wie had dat...

Ajax loopt behoorlijk te pronken met Frenkie de Jong, de man die naar verluidt voor 75 miljoen naar...