Search
Close this search box.

Alles over Nicol Kremers (Ex, Onlyfans, Leeftijd)

Ooit was Nicol Kremers het vriendinnetje van multimiljonair Peter Gillis, maar inmiddels heeft ze haar eigen succesvolle verdienmodel ontworpen. Als Onlyfans-model schieten de abonnees als paddenstoelen uit de grond en kan ze maandelijks meer dan een ton bijschrijven op haar bankrekening. Tijd voor wat meer achtergrond. In dit artikel lees je alles over Nicol Kremers.

De ex-vriend van Nicol Kremers is Peter Gillis

Leeftijd en geboorteplaats van Nicol Kremers

Nicol is op 29 maart 1990 geboren. Dat houdt in dat ze op dit moment 34 jaar oud is. Ze is geboren in Eindhoven en groeide op in de wijk Stratum in een gezin van vijf personen. Inmiddels zijn haar ouders samen naar Spanje verhuisd om daar van hun pensioen te genieten. De vraag is echter of Nicol een heel fijne jeugd heeft gehad. Later bleek ze een niet zo goede moeder te zijn en naar de alcohol en drugs te grijpen. Dat komt vaak toch ergens vandaan. Maar daarover later meer.

De leeftijd van Nicol Kremers

De ex-vriend van Nicol Kremers

Waar Peter Gillis en Nicol Kremers nu overhoop liggen, was Peter ooit juist de reddende engel voor Nicol. Ze kwam uit een verschrikkelijke relatie met een man die haar fysiek mishandelde en zelfs zou hebben verkracht. Nicol werkte op dat moment op de boekingscentrale van het hoofdkantoor van Peters vakantieparken. Peter had haar daar zien zitten en had uiteraard meteen door met wat voor een schoonheid hij te maken had.

Terwijl Nicol nog bij haar ex-vriend was, besloten Peter en Nicol een keer samen koffie te gaan drinken. Dat bleek een geslaagde date, want de twee hielden contact via WhatsApp. Of dat een goede zet was, is maar de vraag. Op een dag zag haar ex-vriend een hartje verschijnen op de telefoon van Nicol. Bleek van Peter te komen. “Toen draaide hij mijn arm bijna uit de kom”, vertelde Nicol later in de biografie van Peter Gillis. “Hij heeft mij toen tegen de pui geduwd en toen ben ik met de kinderen naar kantoor gevlucht. Later heeft hij Peter ook nog met de dood bedreigd.”

Nicol Kremers zit op Onlyfans

Peter Gillis volgende ex

Dat bleek het einde van hun relatie en al vrij snel kreeg ze wat met Peter Gillis. Die verhouding heeft jarenlang geduurd en Nicol werd er uiteindelijk een bekende Nederlander door. Peter Gillis is namelijk multimiljonair en staat met een vermogen van meer dan veertig miljoen euro in de Quote500. Gillis heeft een eigen vakantieparkketen en de televisieproducenten zagen daar wel een tv-format in. Nicol was vele seizoenen te zien in de succesvolle realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa.

Toch bleek ook de relatie met Peter Gillis een grote flop. Nicol beschuldigde ook Peter Gillis van mishandeling en deed zelfs aangifte tegen hem. De twee gingen in februari 2023 uit elkaar en de aangifte leidde zelfs tot een rechtszaak. Daarin werd Peter Gillis echter vrijgesproken. Dat bleek het startschot voor het moddergooien tussen de twee. Niet veel later spande ook Gillis een rechtszaak aan tegen zijn ex-vriendin. Hij beweerde nog 1,7 miljoen euro van haar tegoed te hebben, doordat ze zich niet had gehouden aan contractuele afspraken. De rechter besloot uiteindelijk dat Nicol ruim een ton moest betalen aan Peter.

De kinderen van Nicol Kremers

Uit haar allereerste relatie heeft Nicol maar liefst drie kinderen overgehouden. De eerste twee werden verwerkt aan de hand van een IVF-behandeling. Het derde kind is volgens Nicol verwekt nadat ze werd verkracht in haar slaap. “Ik wilde in eerste instantie een abortus, maar toen ik de echo zag, ben ik daarvan afgestapt.” De kinderen zijn door jeugdzorg echter uit huis geplaatst. Volgens Roddelpraat was Nicol niet vies van sterke drank en een lijntje op zijn tijd en nam ze regelmatig vreemde mannen mee naar huis.

Nieuwe vriend

Inmiddels heeft Nicol wel een nieuwe vriend. Ze is samen met Janice Fronimakis. Janice is een model uit Griekenland, dat tegenwoordig in Nederland woont. Hij heeft een eigen huis in Oisterwijk en runt zijn eigen brasserie in Waalwijk. Een jaar na de breuk tussen Peter en Nicol, verschenen de eerste foto’s van Janice en Nicol op het internet. De twee lijken voorlopig heel gelukkig met elkaar.

Nicol op Onlyfans

Nadat haar relatie met Peter Gillis over was, moest Nicol ineens haar eigen boontjes doppen. En dat doet ze met succes. Nicol besloot een Onlyfans-account te starten, waarop ze naaktfoto’s verkoopt. Voor een kleine twintig euro per maand heb je de beschikking over exclusieve erotische content van Nicol Kremers. En dat blijkt booming business, want volgens Shownieuws verdient ze aan haar abonnees op 18+ platformen meer dan 100.000 euro per maand.

ook interessant

Een werkelijk prachtige goal van Marco Fabian, speler van het Mexicaanse Azul, tegen concurrent Puebla. Hij krijgt de...

Voetbal is keihard. Jarenlang dacht je dat je het misschien wel kon gaan maken in het betaalde voetbal....

PSV verblijft dit jaar op de Canarische Eilanden tijdens het winterse trainingskamp. Vorig jaar maakten de Eindhovenaren nog...

Steeds als je denkt dat het niet gekker kan in de voetbalwereld, word je toch weer verrast. Robinho,...

Net als de Nederlandse vrouwen hebben ook de mannen een bronzen medaille veroverd op de massastart. Koen Verweij...

Erwin Koeman was gisteren erg boos, toen zijn aanvoerder Sander Duits vijf minuten voor tijd een tweede gele...