Search
Close this search box.

Nick Cannon’s 12 kinderen: alles wat je moet weten

De Amerikaanse komiek, televisiepresentator, acteur en rapper Nick Cannon heeft een indrukwekkende verzameling kinderen in huis. Sinds 2011 heeft hij maar liefst twaalf kinderen gekgregen. Wij stellen je voor aan Monroe, Maroccan, Golden, Powerful, Zion, Zillion, Zen, Legendary, Onyx, Rise, Beautiful en Halo.

“Elke dag word ik vorlijk wakker”, vertelde hij aan PEOPLE. “Ik ben zo enthousiast over al mijn kinderen. Als vader van meerdere kinderen is het altijd het grootste schuldgevoel dat ik niet genoeg tijd met al mijn kinderen kan doorbrengen.”

Cannon is een trotse vader van twaalf kinderen. En die heeft hij verwekt bij diverse vrouwen. De tweeling Maroccan en Monroe bij zijn ex-vrouw Mariah Carey, zoons Golden Sagon en Rise Messiah en dochter Powerful Queeen bij Brittany Bell, tweeling Zion Mixolydian en Zillion Heir en dochter Beautiful Zeppelin bij Abby De La Rosa, zoon Legendary Love bij Bre Tiesi, dochter Onyx Ice Cole bij LaNisha Cole en dochter Halo Marie bij Alyssa Scott. Met die vrouw kreeg hij ook een zoon: Zen. Hij is in 2021 echter overleden door een hersentumor.

1&2. Maroccan en Monroe

Cannon en zijn toenmalige vrouw Carey verwelkomden op 30 april 2011 in Los Angeles een tweeling, zoon Maroccan Scott en dochter Monroe. Hoewel het stel in 2014 na zes jaar huwelijk uit elkaar ging, blijven ze tijd doorbrengen als gezin. “

Nick, Marokkaan en Monroe Cannon

Hoewel het voormalige echtpaar goede vrienden blijft, zijn ze het niet altijd eens over de manier waarop ze hun kleintjes moeten opvoeden. Cannon onthulde in zijn talkshow dat hij tegen de wensen van Carey inging en de mobiele telefoons van de tweeling had afgenomen voor hun tiende verjaardag. “Mariah is tot op de dag van vandaag nog steeds boos op mij.”

In de zomer van 2021 maakte Monroe haar modellendebuut in de back-to-school-campagne van het kinderkledingmerk OshKosh B’Gosh. Cannon zegt dat zijn oudste dochter Monroe hem door moeilijke tijden heeft geholpen, zoals het verlies van zijn zoon Zen. “Ik heb veel therapeuten, maar zij is waarschijnlijk mijn beste therapeut.”

Marokkaans en Monroe-kanon

3. Gouden Sagon

Gouden Kanon

De televisiepresentator verwelkomde zoon Golden Sagon met Bell op 21 februari 2017. “Huilen kan een nacht duren, maar vreugde komt in de ochtend! Hoe hard de wereld je ook treft, God herinnert ons altijd aan ons doel!”, schreef de trotse vader in 2017 op Instagram.

Voor zijn zesde verjaardag in februari 2023 gaven Cannon en Bell Golden een verjaardagsfeestje met gamerthema in een speelhal in Los Angeles. Traditiegetrouw droeg de familie bijpassende T-shirts. Cannon gaat ook regelmatig boksen met zijn zoon.

4. Powerful Queen

Krachtig en Nick Cannon

Golden’s kleine zusje Powerful Queen (roepnaam: Pow) kwam op 23 december 2020 op deze wereld. Cannon en de voormalige Miss Arizona vierden de eerste verjaardag van Powerful Queen samen met een fotoshoot met kerstthema, waarin de ouders naast hun kleintje knuffelden voor een versierde boom.

In april 2022 kleedde het gezin zich in hun pastelkleuren voor een paasfotoshoot, met Cannon in een volledig paashaaskostuum.

Brittany Bell met haar kinderen, Golden Sagon en Powerful Queen, op hun eerste schooldag

5&6. Zion Mixolydian & Zillion Heir

Nick, Zion, Zillion Cannon en Abby De La Rosa
NICK CANNON INSTAGRAM

Op 14 juni 2021 verwelkomde model en dj De La Rosa de tweede tweeling van Cannon: Zion Mixolydian en Zillion Heir Cannon. Tijdens hun eerste Halloween sloten de tweelingjongens zich aan bij Cannons traditie: ze verkleedden zich samen met hun ouders als de personages van Ghostbusters.

De tweeling vierde hun eerste verjaardag in Disneyland. “Op mijn eerste verjaardag, hoorde ik van mijn ouders, was ik zo opgewonden dat ik over mijn verjaardagstaart plaste en ik denk dat de appel niet ver van de boom valt, want toen Zion Mickey Mouse zag, liet hij zich over mij heen gaan”, schreef Cannon bij een foto van het gezin van vier, met een natte vlek op zijn shirt.

Nick Cannon en Abby De La Rosa

7. Zen

Slechts negen dagen na de komst van de tweeling Zion en Zillion verwelkomde Cannon op 23 juni 2021 nog een zoon: Zen. Op die datum beviel het model Alyssa Scott. In augustus werd bij Zen een hooggradig glioom vastgesteld, een zeldzame en agressieve vorm van hersenkanker. Baby Zen stierf in december 2021, op dat moment was hij 5 maanden oud.

“We hadden een korte tijd met een echte engel”, vertelde Cannon over de dood van zijn zoon. “Mijn hart is gebroken. Ik wou dat ik meer had kunnen doen, meer tijd met hem had kunnen doorbrengen, meer foto’s had kunnen nemen. Ik wou dat ik hem langer had kunnen knuffelen.”

Zen-kanon
ALYSSA SCOTT INSTAGRAM

8. Legendary Love

Nick Cannon en legendarische liefde

Op 31 januari 2022 onthulde Cannon dat hij een baby met model Bre Tiesi, met wie hij al jaren aan en daten was. Hun zoon, Legendary Love, werd in juli 2022 geboren via een natuurlijke thuisbevalling. “Het is me gelukt. Een volledig natuurlijke thuisbevalling zonder medicijnen.”, schreef Tiesi op Instagram. “Deze ervaring heeft mij voor altijd veranderd en ik had me geen geweldigere en ondersteunendere partner kunnen wensen.”

Het model legde de geboorte van Legendary vast in een video van 11 minuten op YouTube, waar Cannon te zien is, terwijl hij zijn pasgeboren zoon vasthoudt.

9. Onyx Ice

Onyx-kanon

Op 14 september 2022 verwelkomde Cannon zijn negende kind met voormalig Price Is Right -model LaNisha Cole: een dochter genaamd Onyx Ice Cole Cannon. “Nogmaals, vandaag heb ik ontzag voor alle vrouwen”, schreef Cannon op Instagram naast een zwart-witfoto waarop hij zijn nieuwe dochtertje naast Cole vasthoudt. “God heeft mij het voorrecht gegeven om hier op aarde een engel te mogen ontvangen.”

De nieuwe moeder Cole deelde het geboortenieuws ook op haar Instagram Story en schreef: “Vandaag was zo’n speciale dag voor ons. Ik kan je niet vertellen hoe gezegend ik me voel om Onyx Ice Cole Cannon in deze wereld te verwelkomen.”

Tijdens een interview op The Howard Stern Show in april 2023 werd Cannon gevraagd om al zijn kinderen op te noemen. Heel gevaarlijk natuurlijk, want je vergeet er altijd eentje. Dat was in dit geval Onyx Ice. Ouch…

Nick Cannon en Onyx in Disneyland

10. Rise Messiah

Bretagne Bell

In augustus 2022 deelde Cannon op Instagram dat hij nog een baby verwachtte, zijn derde met Bell. Het werd een jongetje: Rise Messiah werd in september geboren. “Nog een zegening!!! Nu mijn reis op deze planeet steeds opmerkelijker en ondoorgrondelijker wordt, kan ik alleen maar God danken”, schreef Cannon op Instagram.

Brittany Bell Nick Cannon Baby 05302023-50

11. Beautiful Zeppelin

Abby De La Rosababy

De La Rosa en Cannon verwelkomden hun derde kind samen, Beautiful Zeppelin, op 11 november 2022. “Onze liefste, mooie Zeppelin Cannon, we kennen je nu twee dagen en ik ben nog steeds onder de indruk dat je ons hebt gekozen als je ouders”, schreef de moeder van drie op Instagram. “Geen enkel woord kan de liefde uitdrukken die we voor jou hebben.”

Cannon vierde de geboorte van zijn elfde kind in een eigen Instagram-post en schreef: “EEN PRACHTIGE DAG voor ‘MOOIE ZEPPELIN CANNON’!” Hij bedankte De La Rosa ook voor het “onvermoeibare werk en constante toewijding, ijverige inspanning en onbaatzuchtige liefde die ze aan onze kinderen en mijzelf schenkt.”

12. Halo Marie

Alyssa Scotts baby Halo

Op 3 november 2022 onthulde Cannon dat hij en model Scott samen nog een baby verwachtten. Dat werd zijn twaalfde kind en Scott’s derde met Cannon. “Dit is een WONDER & een ZEGEN 🤍”, schreef het model een Instagram, met een afbeelding van haar naakt in bad terwijl Cannon haar buikje vasthield.

Scott had haar zwangerschap eerder al op 26 oktober onthuld, maar vertelde toen nog niet van wie het kind was. Dat bleek dus opnieuw Cannon te zijn. De grote vraag is of het bij twaalf kinderen blijft voor Cannon. Hij vertelde nog geen plannen te hebben, maar meer kinderen ook niet uit te sluiten.

Alyssa Scott

ook interessant

Het is na zijn transfer naar Chelsea gruwelijk misgegaan met Fernando Torres, ooit een begenadigd goalgetter bij Liverpool....

De ontlading was groot, toen Real Madrid in de verlenging van de Champions League-finale overtuigend Atletico Madrid versloeg....

Gisteravond werd duidelijk welke tegenstander bekerverrassing JV Cuijk in de kwartfinale treft: de ploeg moet op bezoek bij...

Waarom we vanavond van Spanje gaan winnen? Nou, hierom! Onze ‘gouden driehoek’ met Robin van Persie, Wesley Sneijder...

Wat fans betreft weten voetballers het koren uitstekend van het kaf te scheiden. Had Atletico Madrid-trainer Diego Simeone...

Hij staat bekend als de nieuwe David Beckham en afgelopen dinsdag liet hij weer zien waarom. Southampton-speler James...