Search
Close this search box.
Neymar ligt geblesseerd op het veld. © tengrinews.kz

‘Neymar kan finale spelen’

Neymar liep in de kwartfinale tegen Colombia een gebroken ruggenwervel op en kan het WK vergeten. Toch heeft de website globo.com vandaag weer twijfel gezaaid bij het Braziliaanse volk.

De nieuwssite meldde dat de steraanvaller de finale misschien toch kan spelen. Neymar zou dan wel een hoop pijnstillers in zijn mik moeten gooien.

Het gerucht werd echter meteen uit de wereld geholpen door de teamarts van Brazilië. “Er is geen enkele kans dat hij de finale haalt”, hielp de dokter alle hoop uit de wereld.

Daarbij moet Brazilië eerst die finale ook maar eens zien te halen. Het gastland hoopt dat morgenavond in de halve finale te bewerkstelligen tegen Duitsland, maar mist dus wel sleutelspelers Neymar en Tiago Silva (schorsing).

ook interessant

Het is meestal één en al grappen en grollen in Voetbal Inside, maar de heren stond het huilen gisteravond...

Dikke kans dat je nog nooit van de vlam van Ellen Hoog gehoord hebt, want Kelvin de Lang was slechts...

Aan de carrière van Jonathan Reis lijkt langzaam maar zeker een einde te komen. Bij de Braziliaanse club...

Aan het Champions League-succes van ‘The Special One’ met Chelsea kwam woensdag een einde, toen de club werd...

Voetbalschoenen kunnen tegenwoordig niet meer gek genoeg. Waar zwart vroeger de standaard was spelen topspelers tegenwoordig op alle...

Als liefhebbers van jong talent hebben wij weinig aanleiding nodig om weer wat over Axelle Despiegelaere te schrijven. Deze Belgische...