Search
Close this search box.
neymar-chillt-met-halfnaakte-blondines

Neymar boos op journalist

Barcelona-ster Neymar was even niet zo blij met een journalist tijdens de persconferentie die de Braziliaan hield. De reporter vond dat Neymar nogal veel in nachtclubs gesignaleerd wordt, en dat schoot bij Neymar in het verkeerde keelgat.

“Ik denk dat je meer moet kijken naar de dingen die ik op het veld doe”, reageerde Neymar. “Dingen die ik buiten het veld doe zijn privé. Ik heb ook familie en vrienden, dus waarom zou ik niet uit mogen gaan?”

Daarmee was het nog niet gedaan. “Ik heb het tegen jou, kun je me aankijken? Dank je wel. Als je me iets vraagt doe dat dan op een vriendelijke manier. Je hoeft niet boos te worden.”

“Maar ik vind je vraag onder de gordel. Het spijt me, maar dat is mijn mening. Toch zal ik vriendelijk blijven en zal niet net zo tegen jou doen. Maar stel je eens voor: je bent 24 jaar en je hebt hetzelfde bereikt als ik. Zou je dan niet hetzelfde doen? Die vraag wil je meegeven.”

ook interessant

Wij vroegen onze bezoekers van Goals and Glamour én Mee met Oranje gisteren naar hun favoriete moment tijdens...

Ja hoor, Royston Drenthe heeft zijn niggah-kapper gevonden. De Nederlandse buitenspeler in Russische dienst kwam veel in het...

De punten zijn verdeeld: op geheel eigen wijze presenteren we je de de 16 landen die strijden om...

Cristiano Ronaldo flirt wat af, maar zijn escapades lijken zich vooral op social media af te spelen. De...

Rafael van der Vaart is voor de tweede keer vader. Schonk zijn ex-vrouw Sylvie Meis hem al zoontje...

Deze tropische verrassing uit Argentinië vulde het gat op dat Matthijs de Ligt in de verdediging achterliet. Zoals...