Search
Close this search box.
neymar-chillt-met-halfnaakte-blondines

Neymar boos op journalist

Barcelona-ster Neymar was even niet zo blij met een journalist tijdens de persconferentie die de Braziliaan hield. De reporter vond dat Neymar nogal veel in nachtclubs gesignaleerd wordt, en dat schoot bij Neymar in het verkeerde keelgat.

“Ik denk dat je meer moet kijken naar de dingen die ik op het veld doe”, reageerde Neymar. “Dingen die ik buiten het veld doe zijn privé. Ik heb ook familie en vrienden, dus waarom zou ik niet uit mogen gaan?”

Daarmee was het nog niet gedaan. “Ik heb het tegen jou, kun je me aankijken? Dank je wel. Als je me iets vraagt doe dat dan op een vriendelijke manier. Je hoeft niet boos te worden.”

“Maar ik vind je vraag onder de gordel. Het spijt me, maar dat is mijn mening. Toch zal ik vriendelijk blijven en zal niet net zo tegen jou doen. Maar stel je eens voor: je bent 24 jaar en je hebt hetzelfde bereikt als ik. Zou je dan niet hetzelfde doen? Die vraag wil je meegeven.”

ook interessant

Voetbaltalent zit in de genen, zo weten we van Frank en Ronald en Willy en René. Nu waren...

Het is met recht een voetbaldwerg te noemen: de piepkleine staat San Marino, aan alle zijden omringd door...

Net als shorttrackster Suzanne Schulting is ook de NOS niet echt lekker begonnen aan de verslaggeving van de Olympische...

Het was een geniale zet van bondscoach Louis van Gaal zaterdagavond in de wedstrijd tussen Costa Rica en...

Een en al spektakel in de Galgenwaard vanmiddag: al na krap 25 minuten stond het al 2-2 tussen...

Zlatan is en blijft een koning, ook tijdens zijn vakantie. Op het strand van Venetië is Ibracadabra ook...