Search
Close this search box.
Neef Lukaku de bak in voor verkrachting

Belgische rapper en neef van Lukaku de bak in voor verkrachting

Voor Romelu Lukaku is het een lekker weekje met twee goals tegen Saoedi-Arabië, maar voor een ander lid van de Lukaku-familie is het minder goed toeven.

Een neef van de Manchester United-spits werd in Andorra veroordeeld tot drie jaar cel. De 23-jarige rapper verkrachtte in 2017 een vrouw, toen hij op skivakantie in het ministaatje.

De band nam na een optreden enkele meisjes mee naar het hotel voor een ‘drankje’. Er werd door één van de mannen gesekst met een jongedame, maar wel met wederzijdse toestemming. Lukaku’s neef vergreep zich echter aan het meisje toen ze in slaap viel. Een ander groepslid keek toe.

Na aangifte van het slachtoffer werd de verdachte opgepakt. De neef van Lukaku verklaarde dat hij dacht dat hij toestemming had. Het is gangbaar voor groepsleden om allemaal seks te hebben met dezelfde vrouw, wordt een ander bandlid geciteerd door media in Andorra.

De manager van ZwartWerk bood het slachtoffer geld om de aanklacht in te trekken, maar dat was tevergeefs. Een video van de daad bleek het doorslaggevende bewijs in de zaak.

ZwartWerk vergaarde bekendheid met hun EK-nummer Dance with the Devils:

ook interessant

Feyenoord-aanvoerder Graziano Pellè was op zijn zachtst gezegd niet al te blij met de gelijkmaker van FC Twente,...

Het leek even fout te gaan, maar toch kon onze koning uiteindelijk de overwinning van het Nederlands elftal...

De voetbalwedstrijd tussen het Braziliaanse Atletico Mineiro en het Argentijnse Arsenal in de Copa Libertadores is woensdagavond in...

AZ neemt het in de kwartfinale van de Europa League op tegen het Portugese Benfica. Dat heeft de...

De Braziliaanse homo-groepering is niet blij met een reclame waarin de kersverse Barcelona-aanwinst Neymar de hoofdrol speelt. In...

Cristiano Ronaldo kreeg rust met het oog op het WK clubteams, en dus werd Sergio Ramos dit weekend de...