Search
Close this search box.
Nederlandse oud-voetballer trouwt met Maleisische prinses

Nederlandse oud-voetballer trouwt met exotische prinses

Ooit van het sultanaat Johor in Maleisië gehoord? Wij ook niet, maar sultan Ibrahim Iskandar zit er op de troon, en zijn enige dochter Tunku Aminah (31) trouwt binnenkort met een Nederlandse ex-voetballer.

Het gaat om Dennis Verbaas (28) uit Lisse. Mocht die naam je niet meteen bekend voorkomen, kan kloppen: ondanks zijn droom om profvoetballer te worden, stopte hij al in de A1 met voetballen. Hij werd getroffen door hartritmestoornissen.

Dennis werd daarna wereldberoemd als fotomodel en vond zijn klussen vooral in Azië. Hij is tegenwoordig marketing manager van de Singaporese club Tampines Rovers FC, terwijl zijn toekomstige echtgenote voorzitster is van de club Johor Southern Tigers.

De Nederlander moest de nodige offers brengen voor zijn droomvrouw: zo bekeerde hij zich tot de Islam en heet hij in Maleisië Dennis Muhammad Abdullah. De bruiloft staat voor 14 augustus gepland.

https://www.instagram.com/p/BWmscaZAoRB/

ook interessant

Radamel Falcao deed in het clubblad van Man United een bizarre onthulling, die Engeland op zijn grondvesten zal...

Een ludieke actie van een gospelkoor uit Bladbach: voor aanvang van het competitieduel tegen Bayern, deze vrijdag, zingt...

Tijdens het EK hebben we het nummer met regelmaat gehoord in de stadions, maar tot een invalbeurt van...

Het is niets bijzonders dat op Whatsapp de ene na de andere vunzige video rondgaat, maar vandaag zou...

Misschien wel de beste Nederlandse voetbalster aller tijden. Wie zijn haar ouders eigenlijk? En wat verdient ze?...

Feyenoord verloor vanavond het eerste duel om Champions League-voetbal met 1-2 van Besiktas. De Rotterdammers staan nu voor...