Search
Close this search box.
Apres-ski in Verbier

Geen skileraar is veilig voor zuipende Nederlanders

We zijn een vies volkje, als we een recent wintersportonderzoek van Expedia mogen geloven. 13.000 mensen uit 13 landen werden ondervraagd over hun gewoontes tijdens een ski-vakantie. En Nederland komt niet echt florisant voor de dag.

Laten we maar bij het begin beginnen: een derde van onze landgenoten ziet de apès-ski als het belangrijkste onderdeel van de wintersportvakantie. Oostenrijk vinden we daarvoor de beste bestemming.

Alcohol lijkt sowieso een vereiste, want 86 procent van de Nederlanders geniet van een alcoholische versnapering op zijn vakantie. Vaak blijft het niet bij een glaasje: een kwart drinkt dagelijks meer dan vijf glazen.

Dan over op de meer ‘kinky stuff’. Eén op de vijf Nederlanders had wel eens seks op de piste, een percentage dat alleen wordt overtroffen door de Belgen (wie had dat gedacht). Eén op de vijf Nederlanders heeft het bovendien wel eens met zijn skileraar, of lerares, gedaan. Dat is meer dan elk ander land.

Gezien ons alcoholgebruik is het dan wel weer grappig dat Nederlanders zich het meest ergeren aan dronken skiërs en ‘gele sneeuw’.

Mocht je tijdens het skiën niet kunnen wachten op de après-ski, vergeet vooral niet te remmen als de berghut in zicht is. Anders krijg je dit soort dingen:

ook interessant

Voetbal Inside staat altijd garant voor snedige voetbal-analyses, tot het moment dat er weer een grove grap of...

Het moest dé concurrent van Voetbal International worden op de maandagavond: FOX Voetbal, met Toine van Peperstraten en...

Het is Sven Kramer opnieuw niet gelukt een gouden medaille te pakken op de 10 kilometer. De schaatser...

Ronald Koeman peinst er niet aan om Feyenoord vroegtijdig te verlaten. Met een tweetje maakte hij vanmorgen snel...

Gregory van der Wiel heeft blijkbaar iets te compenseren. Zijn heerlijke vriendin blaast vandaag 21 kaarsjes uit en...

Alsof Peter R. de Vries als analist nog niet erg genoeg was, nodigde Veronica gisteren Victor Reinier uit...