Search
Close this search box.
Nathan Rutjes is de Mol, kijk naar de aanwijzingen en hints

7 dikke aanwijzingen dat Nathan Rutjes de Mol is

Nathan Rutjes is de Mol! Tunnelvisie of niet, na het checken van deze aanwijzingen en hints lijkt het daar verdacht veel op. De grootste lieverd van het profvoetbal heeft dan ook een duistere kant: laten we vooral niet vergeten dat hij een spijkerharde middenvelder was! Waarom Nathan de Mol is? Wij hebben het keurig op een rij gezet.

7. Nathan krijgt twee groene kaarten

Een verrassing van presentator Rick leverde een zenuwslopend slot van de zevende aflevering op. De kandidaten moesten tijdens de executie allemaal een kaart trekken. Was die kaart groen, dan mocht je iemand kiezen die zijn scherm niet te zien kreeg (en dus door zou zijn naar de volgende aflevering). Bij rood was de nare opdracht iemand aan te wijzen die zijn scherm juist wel moest zien. En wat viel veel kijkers op? Rick schotelde Nathan twee groene kaarten voor! Een verwijzing naar de Mol, die altijd een groen scherm ziet?

Nathan krijgt twee groene kaarten in Wie is de Mol
© YouTube

6. Nathan neemt opdracht niet serieus

Waarom is Nathan Rutjes de Mol
© YouTube

Waarschijnlijk heb je grinnikend naar de taxi-opdracht gekeken, waarin Nathan en Rob lol trappen met een Chinese taxichauffeur. Maar is die gezelligheid wel zo onschuldig als het lijkt? Door in een deuk te liggen en de telefoon constant weg te grissen bij de chauffeur, zorgt Nathan er vakkundig voor dat de opdracht verpest wordt.

5. Nathan negeert aanwijzingen

Hier is waarom Nathan Rutjes de Mol is
© YouTube

In de één van de aflevering moeten de kandidaten op zoek naar een Chinees servies. Als Nathan met medekandidaat Buddy een winkel binnenstormt, wijst de verkoopster direct het goede theepotje aan. Dat negeert de ex-voetballer compleet en het potje wordt daardoor veel later gevonden. Verdacht, verdacht.

4. Nathan pakt bewust minder geld

Nathan pakt bewust minder geld
© YouTube

Molacties of niet, het juiste servies wordt gevonden. Maar daarna krijgen de kandidaten een dilemma voorgeschoteld: ze mogen kiezen uit 1.500 euro, óf de waarde van het servies. Dat servies blijkt 2.700 euro waard en dat weten de kandidaten niet. Maar de Mol wel. Op het moment dat de groep voor de waarde van het servies lijkt te kiezen, grijpt Nathan zijn kans. Hij eist, zonder instemming van zijn medekandidaten, de 1.500 euro op. Een simpele manier om 1.200 euro uit de pot te spelen.

3. Nathan haalt geld uit de pot

Nathan Rutjes is de Mol
© YouTube

Ook bij de opdracht waar de kandidaten enveloppen met geld moeten zoeken, maakt Nathan zich verdacht. Als de tijd bijna om is grist hij nog snel een envelop van een beeld. Uiteindelijk blijken twee enveloppen mingeld te bevatten. Het lijkt er sterk op dat Nathan in ieder geval één van die vervelende bedragen heeft gepakt.

2. Nummerbord verklapt Nathan als Mol

Nathan Rutjes is de Mol door tattoo-hint
© YouTube

In een opdracht waar de kandidaten auto’s moeten parkeren is Nathan één van de chauffeurs. En verrek, het nummerbord van zijn auto lijkt verdacht veel op de tattoo die op zijn arm staat. Is dit dé verwijzing naar Nathan als Mol?

1. Tikfout verklapt Nathan als mol

Oké, deze is misschien vergezocht, maar ja: ‘Niets is wat het lijkt‘. In de promo voor de Wie is de Mol-app is een tikfout te zien. In het filmpje wordt eerst ‘Wieisden’ ingetikt. Dat wordt direct hersteld naar ‘Wieisdem’. De letter N zou zomaar een verwijzing naar Nathan kunnen zijn!

Grote hint dat Nathan de Mol is
© YouTube

ook interessant

Van alle clubs in de Eredivisie is het percentage vrouwelijke fans het laagst bij ADO Den Haag. Heracles...

Da’s ook lekker: zit je lekker met een bak chips voetbal te kijken, barst de tv-commentator ineens in...

Heiko Westermann vertrekt na een seizoentje uit Amsterdam, en daar zullen weinig Ajax-fans rouwig om zijn. De verdediger...

Arnold Peralta, onder andere bekend van Glasgow Rangers, is op donderdagnacht in zijn woonplaats la Ceiba doodgeschoten. De...

Niet elke voetballer heeft een bloedmooie vriendin. Deze WK-spelers zijn nog vrijgezel (waaronder één Oranje-speler)....

Het is pas net uit met zijn voormalige vriendin en topmodel Irina Shayk, maar volgens diverse media in...