Search
Close this search box.
Salaris, vriendin en ouders Nathan Aké

De ultra knappe vrouw van Nathan Aké tot zijn salaris: dit moet je weten

Nathan Aké is niet alleen een belangrijke schakel in het Manchester City van Pep Guardiola, maar ook vaste waarde in het Nederlands elftal. Tijd om zijn privéleven eens tegen het licht te houden. Wat is zijn salaris, wie is zijn vriendin en is hij familie van Ruud Gullit? Alles wat je moet weten over Nathan Aké!

In het kort:

De vriendin van Nathan Aké

Na jarenlang de knapste spelersvrouwen gepasseerd te zien hebben, kunnen we wel stellen dat Nathan Aké een grote vis aan de haak heeft geslagen. Aké is getrouwd met Kaylee Ramman, die zich tegenwoordig dus Kaylee Aké mag noemen. Kaylee volgde in het verleden een opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, maar is tegenwoordig succesvol onderneemster.

Kaylee Ramman is de vrouw van Nathan Aké
© Instagram: @Kayleerm_

Kaylee is mede-eigenaar van een sieradenbedrijf en heeft ook nog eens een bedrijf dat bikini’s produceert. Vandaar dat het Instagram-account van Kaylee vol staat met foto’s van haar in badkleding. Zelf voetbalde Kaylee ook. Dat deed ze bij SVS Capelle aan den IJssel, maar die hobby heeft ze naast zich neergelegd toen ze met Aké meeverhuisde naar Engeland. In 2022 stapten Nathan Aké en zijn Kaylee in het huwelijksbootje.

Lees ook: Alle vrouwen en vriendinnen van de Oranje-spelers op een rijtje

Het kind van Nathan Aké

Inmiddels is Nathan Aké ook vader geworden. Begin november 2022 ontbrak Aké plotseling in de wedstrijdselectie van Manchester City. Later bleek hij daar een goede reden voor te hebben, want zijn vrouw Kaylee stond op het punt van bevallen. Nathan Aké en Kaylee kregen een dochtertje. “Dit is het meest bijzondere gevoel ter wereld, we houden zo veel van je kleine meid”, viel te lezen op Instagram. Lang heeft Aké niet kunnen genieten van dat moment. Enkele dagen later reisde hij met Oranje alweer af naar Qatar om daar het WK te spelen.

Kaylee en Nathan Aké hebben een dochter
© Instagram: @Kayleerm_

Nathan Aké de zoon van Ruud Gullit?

Aan zijn carrière van meer dan tien jaar, heeft Nathan Aké één bijnaam overgehouden. En die stamt ook nog eens uit zijn jeugd. Aké werd bij Chelsea namelijk altijd Baby-Gullit genoemd. En heel eerlijk: er zijn genoeg gelijkenissen. Nathan Aké en Ruud Gullit zijn beiden Nederlander, hebben beiden voor Chelsea gespeeld en ook qua uiterlijk is deze bijnaam goed te begrijpen. In The Daily Mail vertelde hij ooit: “Waar ik ook kom, mensen zeggen: ‘Hé kijk, daar heb je de zoon van Ruud Gullit’.” Later kwamen Gullit en Aké elkaar ook nog tegen bij het Nederlands elftal, toen Gullit daar assistent was.

Nathan Aké wordt vaak gezien als de zoon van Ruud Gullit
© Pro Shots

Ouders van Nathan Aké

Nathan Aké heeft Ivoriaanse roots. Dat komt doordat hij een vader uit Ivoorkust had en een moeder uit Nederland. Zij hebben elkaar op een bijzondere manier ontmoet. Moïse Aké hag genoeg geld verzameld om te gaan studeren in Frankrijk. Nathans moeder Ineke Telder had haar opleiding logopedie in Leiden juist net afgerond en wilde gaan reizen. Dat deed ze door te liften. Ergens bij Montpellier stapte ze de auto van Moïse in. Daar is de vonk overgeslagen.

Ineke Telder is de moeder van Nathan Aké
© Logopedie Schiedam

Moïse verhuisde naar Nederland waar hij samen ging wonen met Ineke. Zij kregen samen twee zoons: Nathan en Cédrick. Aan het begin van dit decennium raakte Moïse echter ernstig ziek. In september 2021 overleed hij. De laatste minuten van zijn leven heeft hij daarentegen nog wel kunnen genieten. Zijn zoon Nathan scoorde voor Manchester City in de Champions League tegen RB Leipzig. Enkele minuten later blies zijn vader zijn laatste adem uit.

Moïse Aké is de vader van Nathan Aké
© Instagram: @Nathanake

Het Manchester City-salaris van Aké

Nadat Nathan Aké in het shirt van Bournemouth had laten zien zijn mannetje te staan in de Premier League, pikte Manchester City de verdediger in 2020 op. Daar had zijn management al een jaarsalaris van 4,7 miljoen euro uitonderhandeld. Al snel bleek dat Aké ook moeiteloos meekon in de equipe van Pep Guardiola, waardoor City volgens Daily Star snel zijn contract wil openbreken. Dat gaat gepaard met een salarisverhoging van 50%. Volgens de Engelse krant gaat Aké dan 7,1 miljoen euro per jaar verdienen.

Nathan Aké heeft een jaarsalaris van 4,7 miljoen euro
© Instagram: @Nathanake

ook interessant

Ze zei de hockeysport al vaarwel en moet zich voortaan ook gedragen op hockeyfeestjes: oud-topper Ellen Hoog stapte dit weekend...

Dirk Kuyt begon zijn mooie voetbalcarrière bij Quick Boys en komt dus nog regelmatig kijken bij zijn oude...

De jonge Ajacied Viktor Fischer is als negende geëindigd in de Golden Boy-verkiezing van Tuttosport. Voetballers onder de...

Axelle, kennen we haar nog? De jonge Vlaamse vergaarde roem als fan van de Rode Duivels en werd...

Waar zou je nou het meeste kans hebben om te winnen, gokken op voetbal, of gokken in een...

Enkele fans van Ajax zouden zich bij hun bezoek aan Celtic van hun slechtste kant hebben laten zien,...