Search
Close this search box.
Dit is Nadine Bamberger, de vriendin van Steven Berghuis

Dit is Nadine Bamberger, de vriendin van Steven Berghuis

Steven Berghuis heeft de deur van de de Kuip definitief achter zich dichtgetrokken, en speelt bij aartsrivaal Ajax. Tijd om eens in het privéleven van Berghuis te duiken. Dat is een lastig verhaal, want de Apeldoorner deelt vooral kiekjes van zijn voetbalcarrière. Toch weten we dat Nadine Bamberger de vriendin van Steven Berghuis is.

Het is serieus tussen de twee, want Steven en Nadine werden in februari 2019 ouders van dochtertje Joy. De naam van Joy prijkt trots op de Insta van de vriendin van Berghuis. Veel wijzer worden we niet van die Insta, want hij is keurig afgeschermd. Het gezin Berghuis heeft duidelijk geen behoefte aan pottenkijkers. Een voetbalvrouw die geen aandacht wil, dat kan dus gewoon.

Nadine Bamberger is de vriendin van Steven Berghuis
© Instagram

Maar fanatieke Google’ers kunnen toch het een en ander over Nadine ontrafelen. Zo blijkt ze, net als haar vriend, behoorlijk sportief, en liep ze in 2016 de marathon van New York. Verder stortte Nadine zich niet voor het geld in Steven’s armen: er zijn sterke aanwijzingen dat haar vader Lesley Bamberger is. Dat is de eigenaar van de Kroonenberg Groep en geldschieter van Almere City. Het gezin werd in 2016 gekiekt op een evenement.

Als we dan toch aan het speculeren zijn: het is ook mogelijk dat Nadine aan professionele vechtsport doet. Er is namelijk een bruinharige kickbokser actief die Nadine Bamberger heet. Dat kan natuurlijk een naamgenote zijn, maar ja, je weet nooit.

De vriendin van Steven Berghuis
© Instagram
Nadine Bamberger, de vriendin van Steven Berghuis
© Instagram

ook interessant

Het was een uitzinnig feest in Zwolle vandaag, waar PEC gehuldigd werd voor de bekerwinst. RTV Oost was...

Een ‘mancave’, is voor veel mannen toch wel het hoogst haalbare op het gebied van huis, tuin en...

Okee, hij heeft soms wat vreemde maniertjes en is niet zelden onuitstaanbaar, maar Cristiano Ronaldo is wél de...

De Nigeriaanse voetbalbond heeft vier amateurclubs voorlopig geschorst na nogal vreemde praktijken dit weekend. De vier clubs waren...

Genieten op de training van Real Madrid. Tijdens een rondo dolt Cristiano Ronaldo samen met enkele van zijn...

Rik van de Westelaken volgt Art Rooijakkers op als presentator van Wie is de Mol. Dat werd met een...