Search
Close this search box.
De tribune van NAC

NAC test met kunstmest op hoofdtribune

Het is nog niet zeker of de wedstrid tussen NAC en Heracles van aanstaande zaterdag door kan gaan. NAC moet vrijdag voor 17.00 uur laten weten of het stadion klaar is voor de belangrijke wedstrijd in de eredivisie. “Dat zijn we verplicht aan onze tegenstander”, zegt een woordvoerder van de club uit Breda.

NAC heeft daarom vrijdagochtend de hoofdtribune met kunstmestzakken gevuld om te kijken of de tribune het gewicht aan kan. Donderdagavond werd duidelijk dat de betonscheuren rond de hoofdtribune ernstiger waren dan gedacht.

Als blijkt dat de hoofdtribune niet veilig is, kan worden besloten dat deel van het stadion leeg te laten tijdens het duel met Heracles. De toeschouwers op die tribune kunnen niet ergens anders worden ondergebracht omdat het stadion uitverkocht is.

De mogelijkheid bestaat echter ook dat de wedstrijd uitgesteld wordt.

ook interessant

Mario Balotelli beleefde bij Liverpool waarschijnlijk het slechtste seizoen in zijn carrière. De flamboyante spits wist afgelopen jaar...

Wie is de vriend van Femke Bol? Wat verdient ze? En hoe zit het met die hoge stem?...

Dat FC Barcelona niet moeilijk doet over een peperdure transfer weten we. De Catalanen geven gerust meer dan...

We kennen Roger Federer als een ware magiër op de tennisbaan, maar wisten nog niet dat de Zwitserse...

Robin van Persie startte zijn carrière bij Excelsior, maar werd daar al gauw weggehaald door Feyenoord. Hij debuteerde...

Takuhiro Nakai is in Japan al sinds zijn zevende een bekendheid. Op internet zijn talloze filmpjes te vinden...