Search
Close this search box.
De tribune van NAC

NAC test met kunstmest op hoofdtribune

Het is nog niet zeker of de wedstrid tussen NAC en Heracles van aanstaande zaterdag door kan gaan. NAC moet vrijdag voor 17.00 uur laten weten of het stadion klaar is voor de belangrijke wedstrijd in de eredivisie. “Dat zijn we verplicht aan onze tegenstander”, zegt een woordvoerder van de club uit Breda.

NAC heeft daarom vrijdagochtend de hoofdtribune met kunstmestzakken gevuld om te kijken of de tribune het gewicht aan kan. Donderdagavond werd duidelijk dat de betonscheuren rond de hoofdtribune ernstiger waren dan gedacht.

Als blijkt dat de hoofdtribune niet veilig is, kan worden besloten dat deel van het stadion leeg te laten tijdens het duel met Heracles. De toeschouwers op die tribune kunnen niet ergens anders worden ondergebracht omdat het stadion uitverkocht is.

De mogelijkheid bestaat echter ook dat de wedstrijd uitgesteld wordt.

ook interessant

Volgens Chelsea-manager José Mourinho is zijn club dichtbij de eerste grote aankoop voor het komende seizoen. Volgens het...

Klaas-Jan Huntelaar hoopt aankomend weekend zijn langverwachte rentree te maken bij Schalke 04. Hij speelt uitgerekend tegen het...

Dortmund-trainer Jurgen Klopp ging tijdens de wedstrijd van zijn club tegen Napoli compleet door het lint. De coach...

Frankrijk bereidt zich voor op het EK in eigen land, dat over twee weken van start gaat. Tijdens...

Pepe is gek. Dat wisten we al een tijdje, maar het is sinds gisteren weer eens bevestigd. Tijdens...

Liverpool gaf maandagavond een zeker zege uit handen uit bij Chrystal Palace en verspeelde daarmee de kansen op...