Search
Close this search box.
Ousama Bouy

Naast John ook oud-Ajacied naar HSV

Bert van Marwijk is druk bezig om de selectie van zijn club HSV te versterken. De oud-bondscoach doet dit vooral met Nederlanders. De komst van Ola John is zo goed als rond, er hoeven alleen nog wat kleine handelingen gedaan te worden.

Een medische keuring en nog wat andere formaliteiten resten hem nog: “Als hij die goed doorstaat en alle formaliteiten afgehandeld zijn, kunnen we de transfer afronden”, zei Jarchow, voorzitter van HSV.

Naast John staat ook oud-Ajacied Ouasim Bouy volgens Duitse media op het punt om naar HSV te verhuizen. De Nederlandse middenvelderzit sinds enkele jaren bij het Italiaanse Juventus, maar heeft dit seizoen nog geen minuut gespeeld in de Serie A. Van Marwijk zou Bouy, die zijn opleiding bij Ajax genoot, een kans willen geven in Hamburg. Vorig seizoen speelde de jeugdinternational op huurbasis voor Brescia.

Bouy gold als een groot talent bij Ajax, maar zijn zaakwaarnemer Mino Raiola bracht heb op jonge leeftijd naar Juventus. Daar heeft de jonge Nederlander het niet makkelijk, hij speelde nog maar amper in het eerste en wordt nu dus mogelijk opnieuw uitgeleend.

ook interessant

De Spaanse telefoonaanbieder Movistar heeft in aanloop naar het WK een bijzondere commercial gemaakt. Enkele grote Spaanse voetbalinternationals...

Fred Rutten heeft vandaag zijn contract bij Feyenoord getekend. De 51-jarige trainer zette vandaag samen met algemeen directeur...

De meeste vrouwen die gaan fitnessen, doen dat met één groot doel voor ogen: het zandloperlichaam. De Amerikaanse...

Iedere man weet wie Dionne Stax is, maar wist je dat er nóg een prachtige dame het nieuws...

Een WK-samenvatting van het Nederlands elftal is de populairste Youtube-video van 2014....

Cristiano Ronaldo heeft elke week een nieuw liefje, maar was ooit lange tijd gelukkig met het Russische model...