Search
Close this search box.
"Naar Van der Vaart kijken voelt als een verkeersongeluk"

“Naar Van der Vaart kijken voelt als een verkeersongeluk”

Niet iedereen kijkt met plezier naar het EK en volgens vele televisiekijkers maakt het programma Studio France het alleen maar erger.  Er is veel kritiek op het programma van de NOS en ook columnist Nico Dijkshoorn laat zich in Voetbal International uit over de EK-show.

“In het programma Studio France tillen ze de aankleding van dit item naar een heel ander, nog krankzinniger niveau. Wisselende presentatoren staan tijdens het hele blokje ‘Geinig Nieuws Waar Je Je Gek Om Lacht’ naast een koffiemachine.”

“Waarom weet niemand. Het had ook een ijsmachine kunnen zijn of een broedmachine. Maar het is een koffiemachine. Een heel grote glimmende. Je moet ernaar kijken, of je wilt of niet. De presentator zegt iets over de kaartverkoop in Bordeaux en intussen denk je: Hoe werkt die machine? Komt er lekkere koffie uit?”

Dijkshoorn gaat verder: “Daar zat opeens Rafael van der Vaart als sidekick in een leunstoeltje naast presentator Henry Schut. Rafael van der Vaart vragen als sidekick, dat is ongeveer hetzelfde als een zaal vol vaatspecialisten laten toespreken door Dries Roelvink.”

“Rafael neerzetten als een makkelijk babbelende sidekick, vergelijk dat maar met Danny de Munk die Zomergasten presenteert. Meteen voelde ik medelijden. Hij deed heel erg zijn best om verstaanbare zinnen te zeggen, maar dat lukte niet erg. Naar Rafael van der Vaart kijken voelde na enkele minuten al aan als het kijken naar een verkeersongeluk”, besluit Dijkshoorn.

ook interessant

De beeldschone skiester Lindsey Vonn ligt maanden uit de roulatie met een zware blessure, maar zit allesbehalve stil....

Gaat lekker daar bij Sunderland. Voormalig aanvaller Adam Johnson is feestend in afwachting van zijn straf voor het...

Hij is amper ingelijfd bij zijn nieuwe club Newcastle United, of Siem de Jong zet zichzelf al op...

Oké, bijna niets dan. Een café in Haarlem had een vat pils over van Koningsdag en bedacht een...

Als er één schaap over de dam is, volgen er meer. Een Braziliaanse actrice lijkt een hype te...

In een nieuw reclamespotje voor FIFA 15 zien we Lionel Messi een potje FIFA spelen tegen collega-voetbalster Eden...