Search
Close this search box.
Hooligans van MVV rellen er op los in Cuijk. © Pro Shots

MVV-hooligans rellen na bekernederlaag

Amateurclub JVC Cuijk wist gisteravond knap met 2-1 te winnen van de profclub MVV Maastricht. Het feestje werd na afloop helaas verziekt door enkele ‘fans’ van de Limburgse ploeg, die na het laatste fluitsignaal hun eigen trainer Tini Ruijs aanvlogen.

Ruijs kon volgens de regionale zender L1 heelhuids wegkomen, maar was zwaar aangeslagen. Bij zijn huis in Belgisch-Limburg werd de hele nacht politiebewaking ingesteld.

Ook een Maastrichtse steward raakte gewond: hij moest per ambulance afgevoerd worden. Het verwerpelijke gezelschap ondernam tevens een poging om de kantine van de amateurvereniging te bestormen, maar konden gelukkig worden tegengehouden door de politie. Vier agenten raakten lichtgewond bij de schermutselingen. Er werd één man gearresteerd.

ook interessant

Ajax heeft zondag weer een nieuwe kans om tegen ADO Den Haag de vierde landstitel op rij te...

Manchester United won gisteravond met 2-1 van Sunderland, maar dat was niet genoeg om de finale van de...

Het is officieel: Cristiano Ronaldo onttroont Lionel Messi als beste speler in FIFA 17. Verder telt de top...

Japan heeft een wel heel bijzondere mascotte tijdens het WK 2014 in Brazilië. De mannen van het nationale...

Bayern München ging gisteravond ten koste van Arsenal door naar de kwartfinales van de Champions League. Arséne Wenger...

Een heerlijk hakje van PSG-sterspeler Marco Verratti. Tijdens een rondo met teamgenoten hakt de Italiaanse speler de bal...