Search
Close this search box.
mvv-fans-meppen-kinderen

MVV-hooligans mishandelen Roda-kinderen

Schandalige verwikkelingen in Venray gisteravond, waar rivaliserende supportersgroepen van MVV en Roda JC op de vuist gingen. Nu is dat – hoe triest ook – niet eens heel verrassend. Meer bizar is dat er ook een kids-bus van Roda werd aangevallen door de ‘supporters’.

Roda speelde een uitwedstrijd tegen De Graafschap, terwijl MVV voor een wedstrijd in de Jupiler League afreisde naar Deventer. Op de terugweg kwamen de bussen elkaar tegen en dat leidde tot een confrontatie op een parkeerterrein.

Het ontaardde in een waar slagveld, waarbij in ieder geval twee gewonden vielen. Op social media stellen woedende ouders echter dat ook kinderen niet gespaard werden door de onverlaten.

“We hebben paniek gehad. Kinderen werden geslagen, heb gerend voor mijn leven”, schrijft iemand op Facebook. Een ander zint op wraak: “Jullie worden aan de schandpaal gehangen, let op mijn woorden. Mijn kind het ziekenhuis in slaan. Op zijn slaap schoppen, poging doodslag.”

Eén vader toont zich vooral verbijsterd over de schandalige actie. “Mijn kids zaten in een van de bussen! Ging voor de eerste keer mee, uit met hun cluppie! En maken dan al deze dingen mee! En waarom?” aldus de ouder.

De MVV-droeftoeters waren alweer gevlogen toen de politie arriveerde, meldt 1Limburg. Er wordt wel een onderzoek ingesteld naar het incident.

ook interessant

Legia Warschau was niet de zwaarste ploeg die Ajax in de Europa League kon treffen, dus de Amsterdammers...

Clarence Seedorf wordt de nieuwe trainer van AC Milan. Dat meldt Voetbal International zojuist. De middenvelder, nu nog...

Ongelofelijk, maar waar: het nietige IJsland heeft voetbalgrootmacht Engeland zojuist uitgeschakeld op het EK. Niemand minder dan Kolbeinn...

Betis-verdediger Paulao beleefde vermoedelijke zijn slechtste momenten als profvoetballer afgelopen weekend. De speler baalde zo hard van zijn...

Het zou mooi zijn als Frank en Ronald de Boer hun talentvolle geslacht voort kunnen laten leven, maar...

De ene na de andere flater komt vandaag voorbij op de internationale velden. Na een prachtige eigen goal...