Search
Close this search box.
Mourinho reageert op wegsturen mooie teamarts

Mourinho reageert op wegsturen mooie teamarts

José Mourinho had deze week een aanvaring met zijn teamarts Eva Carneiro en besloot haar weg te sturen. Het leidde tot een storm van kritiek op de Chelsea-coach, want de mooie Eva is alom geliefd.

Mourinho reageert op een persconferentie op zijn typerende, stoïcijnse wijze. “Ik heb een geweldig medisch team onder leiding van dokter Paco Biosca”, begon hij zijn relaas. “Ik heb een geweldige relatie met ze. Ze vertelden mij dat ik ze nog nooit zo heb geprezen als de laatste jaren. Dokter Jon Fearn en Eva Carneiro zullen niet meer op de bank plaatsnemen.”

De flamboyante coach benadrukte echter dat die exit niet definitief is en dat de kans bestaat dat ze weer terugkeren. Hij besloot: “Als je over voetbal wilt praten ben ik hier, anders niet.”

ook interessant

Daley Blind kan voorlopig niet meer stuk in Engeland. De speler die afgelopen zomer Ajax verruilde voor Manchester...

Badr Hari kreeg deze week te horen dat hij twee jaar de bak in moet, omdat hij op...

Frank de Boer keerde gisteravond na een paar maanden afwezigheid terug op de Nederlandse televisie en wist direct de gemoederen...

Voor wie het gemist heeft: Niki Terpstra won vrijdag op indrukwekkende wijze de voorjaarsklassieker E3 Harelbeke. En Niki...

Romario de Souza Faria heeft een nieuwe chick. De 48-jarige voetballer heeft een vriendin van maar liefst 29...

Ajax heeft na de beschamende 3-0 nederlaag tegen Red Bull Salzburg weer wat vertrouwen gepompt, door vanmiddag met...