Search
Close this search box.
José Mourinho en zijn wonderbaarlijke haar. © Pro Shots

Mourinho prijst zijn eigen haar

Hoewel de arrogantie van José Mourinho soms wel heel extreme vormen aanneemt, zul je je nooit vervelen bij een van zijn persconferenties.

Zo ook gisteren, toen de Chelsea-trainer ten tonele verscheen voor een vragenrondje betreffende het Champions League-duel tegen Basel. Mourinho kreeg de uiterst relevante vraag waarom hij zijn haar had geknipt. En daar had de flamboyante Portugees wel een antwoord op.

“Sommige mensen kunnen niet wat ik kan,” complimenteerde hij zijn kapsel. “In een paar maanden heb ik weer haar. Andere mensen kunnen dat niet.”

Daarmee stopte zijn relaas echter niet. “Ik heb besloten het te knippen. Ik vroeg Fernando Torres om zijn tondeuse en heb het zelf gedaan, voor de spiegel. Het is mooi en goedkoop.”

Ook de vrouw van ‘the special One’ was dik tevreden. “Ik heb een foto gestuurd voor ik naar huis ging, of ik binnen mocht komen. Geen probleem!”

ook interessant

Gisteravond werd duidelijk welke tegenstander bekerverrassing JV Cuijk in de kwartfinale treft: de ploeg moet op bezoek bij...

De mensen die gisteravond nog even bleven zitten na Olympique Lyon tegen Marseille (1-1), kregen een extra stukje...

We willen Puck Moonen allemaal laten weten dat ze een prachtige jongedame is, maar je kunt ook te...

Ze is slim, knap en kan ook nog eens een aardig potje fietsen. Puck Moonen is hot, en...

John Terry was zeer teleurgesteld na de uitschakeling van zijn club Chelsea in de halve finale van de...

Een vers Eredivisie-seizoen betekent transfers en dat betekent… nieuwe voetbalvrouwen! Want je kunt er donder op zeggen dat...