Search
Close this search box.

Mourinho opnieuw in opspraak

Chelsea-coach José Mourinho heeft weer eens op een voor hem kenmerkende manier het nieuws gehaald. De Engelse voetbalbond is namelijk een onderzoek naar de Portugees gestart naar aanleiding van zijn gedrag rond de door zijn ploeg verloren wedstrijd van zaterdag tegen Aston Villa (1-0).

Mourinho werd tijdens het duel al naar de tribune gewezen, dit omdat hij fikse kritiek had op Chris Foy, de scheidsrechter die naast Mourinho ook de Braziliaanse middenvelders Willian en Ramires van Chelsea een rode kaart gaf. De coach uit Portugal was ook na afloop nog ziedend op de scheidsrechter die in acht duels in totaal zes spelers van Chelsea van het veld heeft gestuurd. Hij vroeg de scheidsrechtercommissie om hem nooit meer een duel van Chelsea te laten leiden.

Mourinho zou zich na afloop van het duel tegen alle regels in ook weer op het veld hebben laten zien, daar gaat de bond nu een onderzoek naar starten.

ook interessant

Hoeveel geld heeft Monica Geuze en wie is momenteel de vriend van ex-vlogster? Wij zetten het allemaal op...

Toby Alderweireld heeft zich nog niet in de basis gespeeld bij zijn nieuwe club Atletico Madrid, maar hij...

Als het aan Fred Rutten lag, had hij Samuel Eto’o graag toegevoegd aan zijn selectie. Dat zegt de...

Altijd mooi om te zien hoe tradities in stand worden gehouden. In Zuid-Amerika houden de dames ervan uit...

In Liverpool is wat consternatie ontstaan nadat een beruchte crimineel uit de stad doodleuk plaatsnam naast enkele voetballers...

De kersverse vriendin van Rico Verhoeven is Naomy van Beem. De bokser zoekt het in de 'fitte' hoek,...