Search
Close this search box.

Mourinho opnieuw in opspraak

Chelsea-coach José Mourinho heeft weer eens op een voor hem kenmerkende manier het nieuws gehaald. De Engelse voetbalbond is namelijk een onderzoek naar de Portugees gestart naar aanleiding van zijn gedrag rond de door zijn ploeg verloren wedstrijd van zaterdag tegen Aston Villa (1-0).

Mourinho werd tijdens het duel al naar de tribune gewezen, dit omdat hij fikse kritiek had op Chris Foy, de scheidsrechter die naast Mourinho ook de Braziliaanse middenvelders Willian en Ramires van Chelsea een rode kaart gaf. De coach uit Portugal was ook na afloop nog ziedend op de scheidsrechter die in acht duels in totaal zes spelers van Chelsea van het veld heeft gestuurd. Hij vroeg de scheidsrechtercommissie om hem nooit meer een duel van Chelsea te laten leiden.

Mourinho zou zich na afloop van het duel tegen alle regels in ook weer op het veld hebben laten zien, daar gaat de bond nu een onderzoek naar starten.

ook interessant

Wist je dat ze atletiek ooit haatte? En weet je wie de vriend van Lieke Klaver is? Vijf...

Een opstootje in de Braziliaanse amateurcompetitie. Een trainer was het niet eens met een beslissing van de scheidsrechter...

We kennen allemaal wel één remedie tegen een kater, maar wanneer je als een hoopje ellende op de...

Ajax staat met 4-0 achter tegen FK Rostov. Ja, laat dat even op je inwerken. Dat tot grote hilariteit...

Ryan Babel gold als groot talent, maar is tegenwoordig afgezakt naar het Turkse Kasımpaşa SK (middenmoter in de Super Lig)....

Wat een heerlijk doelpunt van Köln aanvaller Jhon Cordoba gisteren in het duel met Arsenal. Oké, de keeper...