Search
Close this search box.
Mourinho laat zachte kant zien met emotionel brief

Mourinho laat zachte kant zien met emotionele brief

Je moet grondig zoeken om een positieve kant van Manchester United-trainer José Mourinho te ontdekken, want de geplaagde oefenmeester staat er de laatste jaren niet best op. Toch liet de trainer afgelopen week zijn hart spreken, door een mooie brief te schrijven aan een overleden United-fan.

David Green, vader van vier, kwam om het leven door een bedrijfsongeval. Mourinho nam de pen ter hand en had mooie woorden voor de familie van het slachtoffer.

“Het deed me veel verdriet toen ik hoorde dat uw man is omgekomen in een tragisch ongeval”, schrijft de Portugees onder andere. “Namens de spelers en technische staf van United: gecondoleerd met het verlies.”

Hij vervolgt: “Houd vast aan de herinneringen en ik hoop dat de liefde en de steun van de mensen om jullie heen jullie de komende tijd zullen helpen.”

De zwager van Green is blij met Mourinho’s brief. “David was een groot Manchester United-fan”, zegt hij tegen The Sun. “We weten niet wie contact heeft opgenomen met de club, maar de brief was persoonlijk gesigneerd door Mourinho.”

ook interessant

De winnaar van de Europa League krijgt vanaf het seizoen 2015-2016 een ticket voor de Champions League in...

Het supportershome van Ajax ging begin dit jaar volledig in vlammen op. Ongetwijfeld een actie van rivaliserende fans,...

Steven Kruijswijk leek op weg naar winst in de Giro d’Italia, maar een val in de afdaling van...

Cristiano Ronaldo staat bekend om zijn fitheid, maar kampt de laatste tijd met blessures. De aanvaller heeft momenteel...

Het lijkt erop dat Michael Essien de eerste aanwinst wordt voor de kersverse AC Milan-coach Clarence Seedorf. De...

Wij hebben de beeldschone skiester Lindsey Vonn dikwijls bezongen op deze site, maar ook mooie dames kunnen behoorlijk...