Search
Close this search box.
mourinho-ergert-zich-aan-pokémon-go-het-zit-hem-dwars

Mourinho ergert zich aan Pokémon Go: “Het zit hem dwars”

Pokémon Go is een enorme hype en ook tal van topvoetballers doen er aan mee. José Mourinho wil echter niks van het spel weten: volgens de Daily Star wil de oefenmeester niet dat zijn spelers rondom wedstrijden het spel spelen.

“Joseé houdt van een goede relatie met zijn spelers en zijn staf en hij vindt het prima als mensen ontspannen en relaxen tussen wedstrijden en trainingen door”, vertelt een anonieme bron aan de krant. “Het enige wat hem wel een beetje dwars zit, zijn spelers die druk in de weer zijn met Pokémon Go.”

Vanaf 48 uur voor een duel mogen de spelers van Manchester United zich niet meer bezighouden met het spel. Mourinho wil dat zijn selectie zich vanaf dat moment concentreert op de komende wedstrijd: “Daar steekt hij tenslotte dagenlang energie en werk in.”

ook interessant

Soms vragen we ons wel eens af waar voetballers al die heerlijke chicks vandaan halen. Ook de wederhelft...

Als het aan Co Adriaanse ligt, ziet de KNVB af van Guus Hiddink als nieuwe bondscoach van het...

Alessandro Del Piero, de voormalige voetbalster van Juventus speelt momenteel voor FC Sydney. Hij verraste het aanwezige publiek...

Er bestaan behoorlijk wat vooroordelen over vrouwenvoetbal en het moet als damesvoetballer nogal vermoeiend om die steeds te...

Brazilië moet het de rest van het WK doen zonder sterspeler Neymar. De held van Brazilië heeft in...

Misschien komt de naam Sanne Hoogkamer je bekend voor, want we lieten je al eerder kennismaken met de...