Search
Close this search box.

Mourinho dist de Benitezjes

José Mourinho heeft venijnig uitgehaald naar Real Madrid-coach Rafael Benitez door hem nog even fijntjes op zijn corpulentie te wijzen.

De coach van Chelsea deed dit in reactie op een interview van de vrouw van Benitez die had gezegd dat haar man bij diverse clubs was aangesteld om de puinhopen van Mourinho op te ruimen.

‘Volgens mij is zijn vrouw een beetje in de war. De enige club waar Benítez mij opgevolgd heeft is Internazionale en daar had hij slechts zes maanden voor nodig om het beste team van Europa om zeep te helpen’, aldus de Portugees. “Ik heb het gevoel dat Benítez’ vrouw een tijdsbesteding nodig heeft als ik haar hoor praten over mij. Misschien kan ze beter op de eetgewoonten van haar man gaan letten.”

Benitez kreeg van de clubleiding al te horen dat hij wat gezonder moest gaan eten omdat een vadsige coach niet past bij de uitstraling van Real Madrid. En toen hij coach van Chelsea was hadden diverse fans hem al bestempeld als “Fat Spanish Waiter”.

Ook Marco Materazzi die onder de Spanjaard speelde bij Inter had geen goed woord over de coach die met Liverpool zo succesvol was. De Italiaan noemde zijn trainer na diens vertrek “varken”.

Of de coach daadwerkelijk op dieet gaat is nog niet bekend maar om hem alvast een stukje op weg te helpen kan hij de wijze raad opvolgen van Ernst en Bobbie in onderstaand filmpje.

ook interessant

Groot nieuws uit het Formule 1 circus; wereldkampioen Nico Rosberg stopt er namelijk mee. De Duitser werd afgelopen...

De Braziliaanse voetbalwereld rouwt om het verlies van een compleet voetbalelftal in een vliegtuigcrash. Het toestel stortte neer...

Het hoogtepunt van de voetbalcarrière van Roy Makaay was zonder meer zijn periode bij Bayern München. De spits...

De tijd gaat mooie dingen doen. Dat blijkt wel uit het leven van Roxeanne Hazes. Van een zwaar...

De eerste dochter van Johan Derksen is Marieke Derksen, een succesvol uitgever. Zijn andere dochter Anouska is minder...

De FIFA riep onlangs Lionel Messi uit tot beste speler van het WK 2014. Daar werden behoorlijk wat...