Search
Close this search box.
Mooie hockeyster toont zich slechte verliezer

Mooie hockeyster toont zich slechte verliezer: “Lijkt me duidelijk”

De NOC*NSF maakte gisteravond de genomineerden voor het jaarlijkse sportgala bekend en daaruit bleek dat de handbalsters, roeisters en beachvolleyballers uitmaken wie sportploeg van het jaar wordt.

Niet de hockeysters dus, die zilver pakten op de Olympische Spelen. Dat kon allerminst op de goedkeuring rekenen van oudgediende Ellen Hoog, die dat op Twitter duidelijk liet merken.

“Geweldige prestaties”, schreef ze. “Maar blijkbaar is zilver niet goed genoeg voor een nominatie.” Toen iemand vroeg wat precies het probleem was, sneerde de blondine: “Lijkt me duidelijk.”

Hoewel de tweet misschien niet zo chique is met oog op de genomineerden, kreeg Ellen wel bijval. Zo liet oud-tennisser Raemon Sluiter weten: “Jullie schuld, hadden jullie maar niet zoveel moeten winnen de laatste jaren! #heelapartinderdaad”

Ach ja, misschien heeft ze ook wel een punt: beachvolleybalduo Brouwers/Meeuwsen pakte brons op de Spelen en de handbalsters werden vierde, terwijl roeiduo Head/Paulis er als enige genomineerde met goud vandoor ging.

Mooie hockeyster toont zich slechte verliezer
© Twitter
Mooie hockeyster toont zich slechte verliezer
© Twitter

ook interessant

Een belangrijk weekje voor Oranje. De mannen van Dick Advocaat moeten grootmacht Frankrijk eigenlijk verslaan om uitzicht op...

Niemand is veilig voor de paperazzi, ook sportpresentator Wilfred Genee niet. Roddelblad Privé betrapte het pedante gelhoofd in innige omhelzing...

Bondscoach Louis van Gaal haalt uit naar de FIFA door de WK-loting een circus te noemen. “Volgens mij...

Frank de Boer heeft nog geen interesse in Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart. Los van het...

De fans van Levski Sofia konden afgelopen zaterdag hun geluk niet op toen ze de nabijgelegen club Ludogorets...

Het Estadio Santiago Bernabéu van Real Madrid is een van de meest indrukwekkende voetbaltempels ter wereld, al is...