Search
Close this search box.

Dit zijn de meest Naakte Foto’s van Monica Geuze!

Heel veel knapper dan Monica Geuze ga je ze in Nederland niet vinden. Het is ook niet voor niets dat de beeldschone influencer rond de 1,5 miljoen volgers op Instagram heeft. Wij zetten haar mooiste foto’s voor je op een rij. Ofwel: de meest naakte foto’s van Monica Geuze!

De meest naakte foto’s van Monica Geuze

Monica heeft er nooit voor gekozen om poedelnaakt te poseren, maar heeft toch wel het een en ander aan pikant materiaal gemaakt. Onderstaand vind je haar meest naakte foto’s.

Monica Geuze 🍑
byu/Kindly-Confusion3794 inInfluencers_NL

Wat zouden jullie doen met Monica Geuze
byu/Celebs93 inNLCelebs

Monica Geuze
byu/patelachtenhansi inBNers_Exclusive

Monica geuze
byu/Clean-Philosophy3604 inCelebsNL

Meest naakte foto's van Monica Geuze

Monica Geuze zonder kleren

Monica Geuze in bikini

monica-geuze-naakt-13.jpg monica-geuze-naakt-12.jpg monica-geuze-naakt-11.jpg monica-geuze-naakt-10.jpg monica-geuze-naakt-9.jpg monica-geuze-naakt-8.jpg monica-geuze-naakt-7.jpg monica-geuze-naakt-6.jpg monica-geuze-naakt4.jpg monica-geuze-naakt-3.jpg monica-geuze-naakt-2.jpg monica-geuze-naakt.jpg

 


Wie is Monica Geuze?

Monica Geuze, geboren op 27 maart 1995 in Zwijndrecht, Nederland, is een veelzijdige persoonlijkheid die bekendheid verwierf als DJ, vlogger, auteur en ondernemer. Haar carrière begon in de muziekindustrie, maar ze is tegenwoordig vooral bekend door haar invloedrijke online aanwezigheid.

Monica’s doorbraak kwam in de muziekwereld als DJ, waar ze met haar debuutsingle “Let’s Go” in 2015 direct succes behaalde. Het nummer bereikte de tweede plaats in de Nederlandse Top 30. Haar muzikale talenten en energieke optredens zorgden ervoor dat ze al snel een geliefd persoon werd binnen de Nederlandse entertainmentindustrie. En haar looks hielpen daar uiteraard ook bij.

Uitgegroeid tot influencer

Monica’s populariteit nam enorm toe toen ze begon met vloggen. Haar YouTube-kanaal, dat inmiddels meer dan een half miljoen abonnees heeft, biedt een kijkje in haar dagelijkse leven. In haar vlogs bespreekt ze openhartig diverse aspecten van haar leven. Ze geeft lifestyletips en laat zien wat haar bezighoudt.

Een van de onderwerpen die Monica in haar vlogs aanpakt, is haar ervaring met kritiek en haar deelname aan shows zoals “The Masked Singer”. Hierin vertelde ze openhartig over de uitdagingen en vreugdes die haar carrière met zich meebrengt.

Eigen onderneming

In 2022 lanceerde Monica haar eigen lifestylemerk, SOPHIA MAE, samen met haar zakenpartner. Het merk biedt een reeks producten variërend van huidverzorging tot lifestyle-accessoires. In een interview sprak Monica over de uitdagingen en de voldoening die het runnen van haar eigen bedrijf met zich meebrengt. Ze benadrukte hoe het haar passie is om producten te creëren die zowel functioneel als stijlvol zijn, en hoe elke stap in het productieproces haar eigen persoonlijke touch krijgt​.

Televisiecarrière

Naast haar activiteiten op sociale media en in de zakenwereld, heeft Monica ook een succesvolle televisiecarrière. Ze is onder meer bekend als presentatrice van “Temptation Island: Love or Leave”, een populaire realityshow waarin koppels hun relatie testen in een uitdagende omgeving.

Privéleven

Monica’s persoonlijke leven is vaak onderwerp van gesprek onder haar fans. Ze had een langdurige relatie met rapper Lil’ Kleine. De relatie tussen Monica en Lil Kleine, echte naam Jorik Scholten, was een bewogen periode in het leven van beide bekende Nederlanders. Ze begonnen hun relatie voordat Lil Kleine doorbrak als rapper, en gedurende vier jaar waren ze een veelbesproken stel in de media.

Tijdens een interview in de podcast ‘Borrelpraat’, beschreef Lil Kleine Monica als “de grote liefde van mijn leven”. Monica heeft echter aangegeven dat de relatie niet altijd makkelijk was. In een vlog liet ze weten dat de relatie al best wel vaak was uitgegaan. Ze suggereerde dat jaloezie mogelijk een factor was in hun problemen​.

De relatie eindigde in 2016. Later kreeg ze een verhouding met profvoetballer Lars Veldwijk, maar ook hij bleek niet de ware. Wel hebben zij aan hun relatie een dochter overgehouden. In 2018 beviel Monica van Zara-Lizzy. Inmiddels is Moon weer vrijgezel.

Vibrator-gate

Dat Monica een hoog libido heeft, blijkt wel uit een anekdote van de tijd dat ze deelnam aan het televisieprogramma De Bachelor. Ze zat toen voor een langere periode op Zanzibar, maar gaf eerlijk toe dat ze seksueel wat struggles had. “Alle porno is daar afgesloten. Ik had gelukkig op mijn laptop zo’n VPN, maar dan voel ik me toch zo’n vieze oude man”, vertelde ze aan Kaj Gorgels in hun podcast Geuze & Gorgels.

Toen haar broer Monica kwam bezoeken, vroeg hij haar om een vibrator mee te nemen, om haar problemen op te lossen. “Ik had tegen hem gezegd dat ze op Schiphol tegenwoordig vibrators verkopen.” Nu wil het feit dat op homofilie de doodstraf staat in Tanzania en dus heeft ze van dat verzoek maar afgezien. “Toen zei ik: ‘Laat maar, want als jij als gozer in je eentje met een paar dildo’s in je koffer wordt gefouilleerd… dat wil ik je natuurlijk ook niet aandoen’.

ook interessant

De smerige daden van Adam Johnson zijn inmiddels grijsgedraaid: de voormalig Sunderland-voetballer moet mogelijk voor 10 jaar de...

Jessica Kastrop is niet de meeste gelukkige journaliste van Duitsland. De vrouw is gastvrouw van het voetbal op...

Melanie van der Zee, de vriendin van Adam Maher, presteert het om nóg kleiner te zijn dan de...

Een nare valpartij in de ronde van Lombardije vanmiddag. De Belgische wielrenner Laurens de Plus schatte in de...

Een bizar moment van Conor McGregor vrijdagavond. De Ierse kooivechter vloog tijdens het gevecht tussen Charlie Ward en...

We kijken in Nederland gek op als we een dagje geen medaille winnen op de Olympische Winterspelen. Hoe...