Search
Close this search box.
Mogelijk geen FOX Sports meer voor Ziggo-klanten

Mogelijk geen FOX Sports voor Ziggo-klanten

Er is fittie tussen FOX Sports en Ziggo en daar is de klant de dupe van. Het is goed mogelijk dat Ziggo-abonnees volgend seizoen geen toegang hebben tot live Eredivisie-voetbal.

De Telegraaf meldt dat het (uiteraard) met geld te maken heeft: FOX eist meer doekoes van Ziggo, terwijl de kabelmaatschappij claimt dat het contract met de Eredivisie-boer tot medio 2020 doorloopt.

Hoewel beide partijen in gesprek zijn, laat Ziggo weten een gang naar de rechter niet te schuwen. “We willen duidelijkheid en die kunnen we onder meer via die weg krijgen.”

Hoewel het klinkt als slecht nieuws voor voetbalfans, kan het ook goed nieuws betekenen: KPN zat vorig jaar in een soortgelijk conflict met FOX Sports, maar een nieuw contractmodel leidde ertoe dat de abonnementsprijs met 60 procent werd verlaagd.

Tele2-abonnees hadden wél pech: die kabelmaatschappij wees het nieuwe contract af, waardoor hun klanten geen FOX Sports meer kunnen ontvangen.

ook interessant

Nog zeven potjes te gaan en dan kan Feyenoord eindelijk die felbegeerde schaal omhooghouden. Dat is al eventjes...

Rose Bertram is natuurlijk altijd een berichtje waard. De bloedmooie vriendin van Gregory van der Wiel poseerde onlangs voor Sports...

De Japanse topspeler Keisuke Honda speelt per januari 2014 voor AC Milan. Dat maakte de vice-president Adriano Galliani...

Het was een beetje apart, zo blij als de speler van San Marino waren met de 1-1 tegen....

Het ging even niet zo lekker met Lieke Martens, die een paar maanden geleden aangaf best eenzaam te...

Zlatan Ibrahimovic wordt beschouwd als een van de indrukwekkendste spitsen ter wereld (niet in de laatste plaats door...