Search
Close this search box.

Model Joëlle Witschge met vader Richard in Expeditie Robinson

Vanavond start een nieuw seizoen van Expeditie Robinson met daarin twee leden van dezelfde voetbalfamilie. Naast voormalig voetballer Richard Witschge neemt ook zijn dochter en fotomodel Joëlle deel aan het spel.

“Echt te gek om dit samen te doen, aldus Joëlle, die in het verleden een relatie had met zanger Waylon en de laatste tijd mag rekenen op bovengemiddelde aandacht van niemand minder dan Max Verstappen. En niet zonder reden overigens, want de dochter van Richard is ontzettend mooi. We zijn dan ook zeer benieuwd naar de beelden op het tropische eiland.

Ook Witschge senior vond het prachtig om het avontuur samen met zijn dochter te beleven: “Je kunt het aan iemand vertellen maar die begrijpt toch niet wat je daar allemaal hebt meegemaakt”, zegt Richard Witschge.

Er zijn gelukkig geen problemen tussen vader en dochter ontstaan: “Dat zou nooit kunnen gebeuren. Hij is mijn beste vriend.”

Bonus!

Deze foto’s kunnen we jullie natuurlijk niet onthouden:

 

ook interessant

De shirts van het Nederlands elftal zijn door de jaren heen behoorlijk veranderd. Het laatste design bestaat uit...

Toon Gerbrands zal na dit seizoen aftreden als algemeen directeur bij AZ. Dat heeft de Alkmaarse voetbalclub bekendgemaakt....

Speciaal voor het WK voetbal presenteert de website Zalando alle internationale WK voetbalshirts die sinds 1930 te zien...

Louis van Gaal is met zijn flamboyante gedrag natuurlijk een dankbaar mikpunt van imitaties. Hele goede hebben we...

Arjen Robben kan dit kalenderjaar niet meer in actie komen voor Bayern München. De blessure van de linkeraanvaller,...

Wij hebben ons kostelijk vermaakt met FIFA 15, maar erg veel veranderingen in de gameplay waren er niet....