Search
Close this search box.
Knipsel

‘We missen een ‘Van Bommel”

PSV kent een dramatisch seizoen, waar dat aan ligt weet ook aanvoerder Georginio Wijnaldum niet: “Misschien moet er wel een klootzak bij komen”, zei hij na de nederlaag tegen Feyenoord (0-2).

Mentaal is het team kwetsbaar, erkent Wijnaldum. “Het is keer op keer zo dat we zelden een wedstrijd winnen als we achter komen. Het zou lekker zijn als we zo iemand als Mark van Bommel in ons team zouden hebben. Maar dat is iets voor Brands, voor de leiding. Dit is ons eerste jaar als jonge groep. We moeten kijken hoe we het volgend jaar gaan doen, als we hiervan geleerd hebben en hoever we dan komen.”

“Elke nederlaag is een enorme klap, want we willen niet in de play-offs komen.” PSV is hardleers, constateert ook Wijnaldum. “Wat je steeds ziet, is dat afspraken niet na worden gekomen. Bijvoorbeeld bij spelhervattingen. Dat is dit seizoen wel vaker het probleem. Misschien zijn we daarin te laks. Op het middenveld werden de ruimtes ook te groot. Dan vallen we als team uit elkaar. We hebben heel weinig gecreëerd. In de eerste minuten deden we het goed, maar daarna niet meer.”

ook interessant

Super Mario komt weer eens in het nieuws. Hij loopt tijdens de training van AC Milan de kantjes...

Dit moet wel het meest briljante Halloween-kostuum van dit jaar zijn. Een Amerikaanse man die zijn been verloor...

De vertraging bij de bouw van de stadions voor het wereldkampioenschap in Brazilië leidt tot onduidelijkheid over het...

Johan Derksen maakte gisteren in subtiele bewoordingen duidelijk dat hij de rellen van MVV Maastricht een stuk erger...

Het is te hopen voor Johan Derksen dat Sylvana Simons gisteravond niet naar Voetbal Inside heeft gekeken. Opnieuw liet de...

Nog 6 uurtjes te gaan! Piet de Visser, de talentscout die iedere Zuid-Amerikaanse voetballer vrijwel zelf uit de...