Search
Close this search box.
miss-universe-dumpt-footballer-om-pikante-reden-main

Miss Universe dumpt footballer om pikante reden

Okee; we zeggen in de kop dat Olivia Culpo haar vriend aan de kant heeft gezet om een pikante reden, maar eigenlijk liegen we.

Niet omdat we je naar dit artikel wilden lokken, nee, het is veel erger: haar ex Tim Tebow (American Footballer van beroep) weigerde namelijk het bed te delen met de Miss Universe van 2012.

De Daily Mail weet van een insider dat Tebow streng christelijk is, hetgeen uiteraard betekent dat zijn tampeloeres tot na het huwelijk in de broek blijft.

“Hij was echt gek op haar”, vertelt de ingewijde. “Hij stuurde liefdesbrieven en schattige berichtjes en liet zijn liefde voor haar blijken. Maar ze moest het wel uit maken omdat ze niet om kan gaan met dat seksgedoe. Hij neemt dat kennelijk nogal serieus.”

Tebow staat in de Verenigde Staten bekend om zijn religieuze overtuiging: zo bidt hij standaard voor de wedstrijd. Als we onderstaande foto’s er op bezien, zal het hem flink wat moeite gekost hebben om van Olivia af te blijven. Sukkel!

Miss Universe dumpt footballer om pikante reden
© Instagram
Miss Universe dumpt footballer om pikante reden
© Instagram
Miss Universe dumpt footballer om pikante reden
© Instagram

ook interessant

Dat Real-ster Christiano Ronaldo en Barcelona-vedette Lionel Messi niet als beste maatjes door het leven gaan wisten we...

Een bizarre overtreding in de Argentijnse competitie dit weekend. Een verdediger dacht rustig een bal aan te nemen...

Koen Everink, de man die enkele jaren geleden in elkaar werd geslagen door kickbokser Badr Hari, is overleden....

Een bizar tafereel op de reservebank van Real Madrid. Verdediger Coentrão is door coach Mourinho niet voor de...

Hij is één van de nieuwe sterren van Oranje en speler van FC Barcelona: Frenkie de Jong. De...

Afgelopen dinsdag werd Zweden-21 Europees kampioen door Portugal na strafschoppen te verslaan. Na afloop gingen alle spelers op...