Search
Close this search box.
miss-universe-dumpt-footballer-om-pikante-reden-main

Miss Universe dumpt footballer om pikante reden

Okee; we zeggen in de kop dat Olivia Culpo haar vriend aan de kant heeft gezet om een pikante reden, maar eigenlijk liegen we.

Niet omdat we je naar dit artikel wilden lokken, nee, het is veel erger: haar ex Tim Tebow (American Footballer van beroep) weigerde namelijk het bed te delen met de Miss Universe van 2012.

De Daily Mail weet van een insider dat Tebow streng christelijk is, hetgeen uiteraard betekent dat zijn tampeloeres tot na het huwelijk in de broek blijft.

“Hij was echt gek op haar”, vertelt de ingewijde. “Hij stuurde liefdesbrieven en schattige berichtjes en liet zijn liefde voor haar blijken. Maar ze moest het wel uit maken omdat ze niet om kan gaan met dat seksgedoe. Hij neemt dat kennelijk nogal serieus.”

Tebow staat in de Verenigde Staten bekend om zijn religieuze overtuiging: zo bidt hij standaard voor de wedstrijd. Als we onderstaande foto’s er op bezien, zal het hem flink wat moeite gekost hebben om van Olivia af te blijven. Sukkel!

Miss Universe dumpt footballer om pikante reden
© Instagram
Miss Universe dumpt footballer om pikante reden
© Instagram
Miss Universe dumpt footballer om pikante reden
© Instagram

ook interessant

Hier in Nederland is het nog steeds niet heel ongewoon om begin december als Zwarte Piet rond te...

Met een gebroken arm alsnog een zilveren medaille pakken, dat mag gerust een wereldprestatie genoemd worden. Tom Dumoulin...

Arjen Robben, sterspeler van Bayern München én Oranje, is woensdagavond geblesseerd geraakt aan zijn rechterknie. Hij viel na...

Heeft hij een opleiding gevolgd tot directeur? En wat is zijn salaris? Vijf dingen op een rij die...

Sabia Engizek en Sylvie Meis: ooit hartsvriendinnen, tot die vervloekte oudejaarsavond van 2012. Rafael van der Vaart gaf...

De Olympische Winterspelen zijn een paar dagen onderweg, dus tijd om de balans op te maken. Nee, we...