Search
Close this search box.

Alles Milo ter Reegen (Leeftijd, Vriendin, Bankzitters)

Als een van de vijf Bankzitters is Milo ter Reegen een van de meest populaire YouTubers van Nederland. Milo is de meest komische van het stel, wat hem ook het meest populair maakt. Daarom verdient ook hij een eigen artikel. Hier lees je alles over Milo ter Reegen, van zijn leeftijd tot zijn vriendin.

Leeftijd: hoe oud is Milo?

Milo ter Reegen werd geboren op 3 augustus 1999 in Gouda en is momenteel 24 jaar oud​​. Daarmee is hij het jongste lid van de populaire YouTube-groep De Bankzitters. In 2011 ging Milo naar de middelbare school op het Schoonhovens College. Daar heeft hij in zes jaar het vwo afgerond, alvorens hij de opleiding Taal- & Cultuurstudies aan de Universiteit van Utrecht afrondde.

Leeftijd van Milo ter Reegen

Charlotte Eijgenraam is de vriendin van Milo

Milo heeft sinds 2019 een relatie met Charlotte Eijgenraam, die ook aan de Universiteit Utrecht heeft gestudeerd​. De twee zijn regelmatig samen te zien, zowel in video’s als op sociale media, en zijn onlangs samen op wintersport geweest​. Met de vaste relatie van Milo kwam er een einde aan zijn vrijgezellenbestaan. Milo beweerde er flink op los te leven en met vele vrouwen het bed te hebben gedeeld.

Charlotte Eijgenraam is de vriendin van Milo ter Reegen

Charlotte rondde in 2022 een bachelor Communicatie- en Infromatiewetenschappen af aan de Universiteit van Utrecht. Daarna haalde ze nog een Master in Communicatie en Organisatie. De vriendin van Milo komt zelf uit Delft en is een jaar jonger dan haar vriend.

Milo ter Reegen heeft een relatie met Charlotte Eijgenraam

Bankzitters

Milo begon in 2013 aan zijn YouTube-carrière, iets wat lange tijd niet echt op gang wilde komen. Hij maakte op zijn kanaal DutchFIFAHD voornamelijk FIFA-video’s, die zeker in het begin niet goed bekeken werden. Zijn views begonnen pas te stijgen toen hij onder de arm werd genomen door mede-bankzitter Matthy, het grote voorbeeld van Milo. De twee schelen vijf jaar en Milo gaf later toe ‘een grote fanboy’ van Matthy te zijn geweest.

Milo is onderdeel van de Bankzitters

Het begon met enkele shoutouts, maar later hebben Milo en Matthy ook video’s met elkaar opgenomen. Milo werd gevraagd om mee te doen aan het kanaal De Bankzitters, waarmee ze zijn uitgegroeid tot groot YouTube-kanaal met een miljoen abonnees. Ook zijn eigen kanaal heeft daar de vruchten van geplukt, met inmiddels bijna 300.000 abonnees, terwijl hij niet al te veel meer uploadt.

De Bankzitters zijn een groep van vijf Nederlandse YouTubers die bekend staan om hun diverse en vermakelijke content, waaronder vlogs, challenges, en muziekvideo’s. Milo is een van de vijf leden, samen met Raoul de Graaf, Matthy het Lam, Koen van Heest, en Robbie van de Graaf​. De groep creëert voornamelijk content rondom voetbal, gaming, en humoristische uitdagingen. Hun video’s trekken een breed publiek en hebben de Bankzitters een grote fanbase opgeleverd.

Milo, ook bekend als “het stroopmannetje”, is een van de meer excentrieke persoonlijkheden binnen de groep. Hij staat bekend om zijn humor, zijn glimmende voorhoofd, wat fatsige voorkomen en vooral zijn ontspannen levensstijl​.

De Bankzitters zijn tegenwoordig niet alleen een hit als YouTube-kanaal, maar ook als popgroep. Ze hebben maar liefst vier nummers in de Nederlandse Top40 gehad en hun muziek behaalt miljoenen streams op Spotify. Dankzij hun populariteit treden De Bankzitters regelmatig op bij grote festivals en evenementen, waar ze royaal voor worden betaald. Hun muziek is vooral geliefd bij de jongere generaties. Opvallend genoeg geven de leden zelf toe dat ze eigenlijk geen getalenteerde zangers zijn en niet echt muzikaal onderlegd.

De lengte van Milo

Milo is maar liefst 1,94 meter lang. Daarmee is hij het langste lid van De Bankzitters. Verder is van Milo bekend dat hij een zus heeft, genaamd Jiska ter Reegen. Zij is mede-eigenaar van een rondvaartbedrijf. Milo is tegenwoordig woonachtig in Utrecht, waardoor hij op de fiets naar kantoor kan. Dat doet hij uiteraard niet, want de auto is natuurlijk net zo makkelijk.

ook interessant

Het gros van de WK-shirts wordt gemaakt door Adidas en zo ook het tenue van Marokko, dat deze...

De voetbalwedstrijd tussen het Braziliaanse Atletico Mineiro en het Argentijnse Arsenal in de Copa Libertadores is woensdagavond in...

Het leven van een Heerenveen-trainer gaat niet over rozen. De herrezen coach Foppe de Haan had dit weekend...

Maarten Martens vertrekt deze winter bij AZ. De Belg gaat zijn geluk beproeven in Griekenland bij PAOK Saloniki....

Als FC Twente-fan lesgeven op een school nabij Zwolle, dat was gisteren geen gelukkige combinatie. Het overkwam meester...

Een show met mentalisten, Uri Geller, Patricia Paay én Peter R. de Vries. Dat zijn al genoeg ingrediënten...