Search
Close this search box.
Ajax AC MIlan

Milan vreest ‘die vreselijke jongetjes van De Boer’

In Italië kijkt men niet bepaald uit naar het treffen van AC Milan met Ajax over twee weken. Ajax heeft met de 2-1 zege op Barcelona indruk gemaakt in Italië. Op 11 december spelen de twee clubs de kraker in Milaan en de kranten vrezen de komst van ‘die vreselijke jongetjes van De Boer’.

“Ajax toont zijn spieren. Barça is te slap”, kopt La Gazzetta dello Sport. “Nu moeten de zwart-roden rekening houden met deze Hollanders, die naar San Siro komen om te winnen, want met een gelijkspel zouden ze degraderen naar de Europa League”, aldus de sportkrant.

Het doorgaans zeer kritische dagblad deelt veel ruime voldoendes uit aan de Ajacieden, ook aan spits Danny Hoesen: “Hij laat Serero het eerste doelpunt maken, maakt zelf het tweede doelpunt en met Ajax in tiental draagt hij als enige de last van de aanval op zich. Een staande ovatie als hij het veld verlaat.”

“Absoluut verdiende winst voor de vreselijke jongetjes van De Boer, die de hele tweede helft met z’n tienen spelen en nu tegen AC Milan voor de kwalificatie spelen”, schrijft Corriere dello Sport. Tuttosport gebruikt dezelfde uitdrukking: “Barça, wat een instorting in Nederland tegen die vreselijke jongetjes.”

ook interessant

Cristiano Ronaldo flirt wat af, maar zijn escapades lijken zich vooral op social media af te spelen. De...

We moeten de droge en chagrijnige opmerkingen van Gertjan Verbeek al een tijdje missen in de Eredivisie, want...

De vriendin van Joey Veerman is Chantalle Schilder. Gezien haar achternaam hebben we het donkerbruine vermoeden dat Chantalle...

Eigenaar Silvio Berlusconi is niet van plan om zijn club AC Milan te verkopen. Dat heeft hij in...

Ajax heeft vrijdag voor het eerst het nieuwe uittenue laten zien. De Amsterdammers zijn volgend seizoen te zien...

Robin van Persie heeft het trainingskamp van zijn club Fenerbahce per direct verlaten. Niet vanwege een geschil met...