Search
Close this search box.
Mikpunt Voetbal Inside in tranen

Mikpunt van Voetbal Inside in tranen: “Heb er moeite mee”

Voetbal Inside maakt meer kapot dan je lief is. Dat blijkt wel uit het verhaal van ‘Matchfixing-Marcel’, de onfortuinlijke Eindhovenaar die de afgelopen weken steevast wordt opgevoerd in het programma.

Marcel kwam in het nieuws toen hij bij de politie aangifte deed van matchfixing. Volgens de PSV’er werd Ajax duidelijk een handje geholpen door de scheids, in de wedstrijd tegen FC Utrecht.

Reden voor VI om de gefrustreerde supporter wekelijks belachelijk te maken. Tot diens grote verdriet, zo vertelt hij aan Powned. “Ik heb er moeite mee”, aldus een zichtbaar geëmotioneerde Marcel. “Ze moesten eens weten hoeveel last ik er van gehad heb. Fuck hun, snap je.”

Maar niet alleen hij heeft er last van, zo onthult Marcel. “Niet alleen ik word er op aangekeken. Ook mijn familie. Als ik wist wat er daarna allemaal gebeurde, die media-hype en al dat geouwehoer”, vervolgt hij. “Mijn dochters hebben er ook last van. Kinderen zeggen dan, je vader is weer op televisie geweest.”

Bekijk het ontroerende gesprek hieronder terug.

 

ook interessant

Nederland verloor gisteren kansloos van Frankrijk, maar ook België zette een teleurstellende prestatie neer door gelijk te spelen...

Er zou wel eens een abrupt einde kunnen komen aan de bijzondere voetbalinterviews van Hansiehansie: volgend seizoen verhuizen...

Ronald Koeman sluit het seizoen bij Feyenoord mooi af en laat zijn club achter met de voorronde van...

Ajax en Feyenoord wonnen vandaag, in aanloop naar de klassieker van aanstaande zondag, de nodige goodwill voor hun...

Bondscoach Dick Advocaat was na afloop niet te spreken over de actie van Gullit, die in de kleedkamer...

Nog 9 uur tot de wedstrijd begint. We kunnen niet meer wachten, we willen dat ons land juicht...