Search
Close this search box.
c60a09a6-0071-11e4-adbf-a0674eafe80f_web_scale_0.2034358_0.2034358__

Mexicaanse fan slaat door op Twitter

Voor sommige Mexicaanse voetbalfans is het wel heel lastig om de WK-uitschakeling tegen Oranje te verwerken. De omstreden winnende goal in de extra tijd maakt het voor de Mexicaanse fans extra wrang. Zij gingen naar huis en Oranje ging met 2-1 alsnog een ronde verder.

De winnende goal kwam voort uit een strafschop, gegeven na een overtreding op Arjen Robben. Volgens de Mexicanen was de duik van Robben een regelrechte schwalbe. De Mexicaanse fans zijn volhardend en blijven volhouden dat de strafschop totaal onterecht was.

Eén fan maakte het wel heel erg bond. Ene Josince Lombardi zet sinds de beruchte WK-wedstrijd iedere dag een bericht op Twitter om zijn frustratie te uiten. Dat is exact al 134 dagen (!) lang. ‘Dag 134, het was geen penalty’, luidde zijn boodschap vandaag. Daarbij verwees hij naar de KNVB en de wereldvoetbalbond FIFA.

Nederland en Mexico staan vandaag voor het eerst opnieuw tegenover elkaar in een oefenduel. 

ook interessant

De huwelijkscrisis van Dries Mertens brengt de Belg ook in de problemen bij zijn contractbesprekingen. De onderhandelingen met Napoli staan...

Timo Letschert heeft zich maandag gemeld bij het Nederlands Elftal. Met zijn entree bij hotel Huis ter Duin...

Voor Pep Guardiola kwam de bloedige aanslag in de Manchester Arena wel heel dichtbij. Zijn vrouw en dochters...

Wij stellen je voor aan Liesbeth van Capelleveen, de vrouw van Marco van Basten. Al jaren samen, inclusief...

Ook op maandag gaat de ‘Renate-rel’ lekker verder. RTL zei de grap van René van der Gijp te...

Bekende Nederlanders verbergen hun clubliefde niet, maar ook onder de groten der aarde bevinden zich veel voetbalfans. Onder...