Search
Close this search box.
Tempation-kandidaten riskeren megaboete

Tempation-kandidaten riskeren megaboete met onthullende Insta-posts

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is nog in volle gang, maar de kandidaten houden zich zeker niet in op social media. Daardoor raakte één van de deelnemers zijn rijbewijs al kwijt, maar twee mannen blijken ook al te hinten naar hun nieuwe liefdesleven.

Zo blijkt Friese wegpiraat Mezdi dolgelukkig met verleidster Yasmine en is de Zuid-Vlaamse Kevin overduidelijk samen met verleidster Chloe. De twee laten zich niet tegenhouden om hun nieuwe liefdes aan de wereld te tonen; Yasmine kiekte Mezdi zelfs in bed.

Mezdi en Yasmine
© Snapchat

En dat is hartstikke verboden. Tenminste, volgens het contract dat de Temptation-deelnemers hebben afgesloten met het programma. Het moet immers geheim blijven hoe het afloopt met de verleiders en paartjes in Temptation Island. Er kan een boete van 10.000 euro uitgedeeld worden als de kandidaten iets verklappen. Die regels overtreden Mezdi en Kevin duidelijk.

Maar een boete is tot dusverre niet uitgeschreven. Waarom eigenlijk niet?  “Wat nu getoond wordt op sociale media, haalt de spanning of de verhaallijn van de laatste afleveringen niet onderuit”, laat zender Vijf, de Vlaamse tak die Temptation Island uitzendt, weten. “Meer zelfs, het draagt bij tot de speculatie. Zo blijft Temptation Island hét gespreksonderwerp bij onze kijkers.”

Maar als deze foto’s al geen probleem zijn, roept het wel de vraag op wanneer de kandidaten dan wél in overtreding zijn.

Chloe is nieuwe vriendin Kevin
© Snapchat
Chloe is nieuwe vriendin Kevin
© Instagram

ook interessant

Okee, enigszins gechargeerde kop. Toch is dit mooi om te zien. Steven Gerrard maakte gisteren zijn debuut bij...

Gert-Jan Verbeek zit niet te wachten op een afscheid bij AZ. Verbeek werd vorige maand na ruim drie...

De beeldschone skiester Lindsey Vonn ligt maanden uit de roulatie met een zware blessure, maar zit allesbehalve stil. Volgens...

De NOS haalde een eeuwenoude, maar lollige truc uit: met draaiende camera vroegen ze enkele Parijzenaren hoe ver...

Een nare valpartij in de ronde van Lombardije vanmiddag. De Belgische wielrenner Laurens de Plus schatte in de...

Aankomende donderdag gaat de documentaire over Dirk Kuijt in première. Regisseur Deborah van Dam volgde de voetballer afgelopen...