Search
Close this search box.

Messi: ‘Als jullie dat willen, dan ga ik’

De eens zo perfecte relatie tussen Lionel Messi en de fans van ‘zijn’ Barcelona begint langzaamaan deuken te vertonen. De fans trakteerden hun sterspeler op een licht fluitconcert na zijn matige partij tegen Atlético Madrid.

Messi deelde op het vliegveld van Buenos Aires, waar hij op weg was naar de nationale ploeg van Argentinië, een sneer uit naar de fans:”Als ze me liever zien vertrekken, heb ik daar echt geen probleem mee”, aldus de Argentijnse superster.

Er is echter wel een probleempje, Messi heeft net een contractverlenging getekend die hem 20 miljoen euro per jaar zal opleveren. Hij wil daarom ook graag blijven: “Ik heb altijd gesteld dat Barcelona mijn thuis is. Ik hou van de club… Maar de dag dat de mensen er me niet langer willen, dan zal ik er ook niet langer blijven.”

ook interessant

In Marseille is donderdag de zoon van de directeur van Olympique geliquideerd, het gaat om de 30-jarige Adrien...

De gifbeker moet helemaal leeg voor Adam Johnson, de 28-jarige voetballer die deze week bekende dat hij seks...

Een nieuw hoofdstuk in de eindeloze reeks pijnlijke escapades van Diego Maradona. Een Russische journaliste wilde hem tijdens...

Begint het alweer te kriebelen, racefan? Je zult nog even geduld moeten hebben. Tot eind maart, om precies...

Fans van Willem Kieft in het programma Voetbal Inside moeten voortaan naar een ander kanaal zappen. De oud-spits...

Sami Khedira was jaren samen met de appetijtelijke presentatrice Lena Gercke, maar dat vlammetje is alweer even gedoofd....