Search
Close this search box.
memphis-depay-vertrouwt-meisjes-niet

Memphis vertrouwt meisjes niet

Hij is op dit moment dé blikvanger van de Eredivisie en ziet er nog goed uit ook. Geen wonder dat dames als vliegen op hem afkomen. Het doet de 20-jarige Memphis Depay weinig, vertelt hij aan De Volkskrant.

“Ik zie genoeg dingen gebeuren bij sporters, dat ze gewoon in de maling worden genomen”, vertelt Depay. “Als ik wat met een meisje afspreek, weet ik niet waarvoor ze komt, tenzij ik haar al beter ken. Vroeger leerde ik een meisje kennen in de kroeg. Nu kan ik niet relaxt een drankje doen in de kroeg.”

Veel voetballers lijken zo snel mogelijk een gezin te stichten, met alle gevolgen van dien. Dat is aan Depay niet besteed. Integendeel: hij wacht liever op de ware.

“Ik vertrouw niet snel iemand. Het is moeilijk een leuke vrouw te ontmoeten als je bekend bent”, zegt hij. “Ik heb het liefst een vrouw die niet weet wie ik ben. Ik wil gewoon dat het meteen goed zit. Dat ik een vrouw ontmoet en dat we dan bij elkaar blijven.”

Klinkt wel heel verstandig allemaal. Geen onenightstands voor de gespierde aanvaller? Nou: “Ik heb nog nooit een lange relatie gehad, maar ik ken heel mooie vrouwen.”

We hebben je door, Memphis. Geniet ervan jongen!

ook interessant

Waar woont Frenkie? Een kijkje naar het huis van Frenkie de Jong in Barcelona, Amsterdam én Arkel....

Nog twee potjes, dan weet Ajax of ze die felbegeerde schaal in hun knuistjes kunnen sluiten. En felbegeerd...

De WK-verslaggeving van de NOS verloopt allerminst vlekkeloos. Kijkers ergeren zich groen en geel aan commentator Frank Snoeks,...

Voetbalmagazine VI gaat breken met het TV-programma Voetbal International. Dit vertelt Tom van Hulsen in zijn column van...

Het is altijd moeilijk opstarten op maandag, dus hebben wij de ideale verkwikker voor je: het nichtje van...

Patrick Kluivert veroorzaakte in 1995 een dodelijk verkeersongeval en dat achtervolgt hem tot op de dag van vandaag. In een...