Search
Close this search box.
memphis-depay-vertrouwt-meisjes-niet

Memphis vertrouwt meisjes niet

Hij is op dit moment dé blikvanger van de Eredivisie en ziet er nog goed uit ook. Geen wonder dat dames als vliegen op hem afkomen. Het doet de 20-jarige Memphis Depay weinig, vertelt hij aan De Volkskrant.

“Ik zie genoeg dingen gebeuren bij sporters, dat ze gewoon in de maling worden genomen”, vertelt Depay. “Als ik wat met een meisje afspreek, weet ik niet waarvoor ze komt, tenzij ik haar al beter ken. Vroeger leerde ik een meisje kennen in de kroeg. Nu kan ik niet relaxt een drankje doen in de kroeg.”

Veel voetballers lijken zo snel mogelijk een gezin te stichten, met alle gevolgen van dien. Dat is aan Depay niet besteed. Integendeel: hij wacht liever op de ware.

“Ik vertrouw niet snel iemand. Het is moeilijk een leuke vrouw te ontmoeten als je bekend bent”, zegt hij. “Ik heb het liefst een vrouw die niet weet wie ik ben. Ik wil gewoon dat het meteen goed zit. Dat ik een vrouw ontmoet en dat we dan bij elkaar blijven.”

Klinkt wel heel verstandig allemaal. Geen onenightstands voor de gespierde aanvaller? Nou: “Ik heb nog nooit een lange relatie gehad, maar ik ken heel mooie vrouwen.”

We hebben je door, Memphis. Geniet ervan jongen!

ook interessant

Nederland ging zondag door naar de halve finale van de ploegenachtervolging, al kon Koen Verweij zijn teamgenoten Sven...

Voorwerpen op het veld gooien, het blijft een vervelende gewoonte van sommige fans. Meestal zijn het aanstekers, maar...

Speciaal voor het WK voetbal presenteert de website Zalando alle internationale WK voetbalshirts die sinds 1930 te zien...

De achtste finale van de Europa Leauge lijkt Red Bull Salzburg niet meer te kunnen ontgaan na de...

Rafael van der Vaart bewijst maar weer eens dat liefdesverdriet in de voetbalwereld nooit lang duurt. Op een...

Rusland staat met één punt uit twee wedstrijden stijf onderaan in groep B, dus het gaat het land...