Search
Close this search box.
Memphis DIST Ajax tijdens PSV-afscheid

‘Memphis misdroeg zich bij training jeugdteam’

Niet alleen de dagen van Louis van Gaal bij Manchester United zijn geteld, ook het avontuur van Memphis Depay bij de Engelse club lijkt van korte duur.

Daarbij moet gezegd worden dat het gedrag van de oud-PSV’er niet echt meehelpt aan zijn reputatie. De tabloids pennen naar hartelust over Memphis’ escapades.

Zo komt The Sun met een opmerkelijk verhaal over de aanvaller en zijn geliefde Rolls-Royce. Memphis werd eerder dit seizoen teruggezet naar de beloften en op het hart gedrukt zich wat bescheidener op te stellen. De peperdure auto kon hij voortaan beter thuislaten.

Dat advies sloeg Memphis compleet in de wind: hij arriveerde gewoon in zijn dikke auto op de training van United onder-21.

Ook weet de krant dat de aanvaller zijn voetbalschoenen tegen de muur gooide toen Van Gaal hem uit de selectie voor de FA Cup-finale had gelaten.

ook interessant

Kenneth Vermeer heeft het ongelofelijk te doen met Patrick Lodewijks, zijn gebroken keeperstrainer. De voormalig doelman van Feyenoord...

Aan het Champions League-succes van ‘The Special One’ met Chelsea kwam woensdag een einde, toen de club werd...

Ze is slim, knap en kan ook nog eens een aardig potje fietsen. Puck Moonen is hot, en...

Profvoetballers en overgewicht, het is een combinatie die je zelden ziet. Extra opvallend dus wanneer een voetballer zich...

Ja, het is hem echt! Graziano Pellè heeft, net als zijn trainer Ronald Koeman, Feyenoord voor Southampton verruild...

Het is nog zomervakantie, moet Liverpool-voetballer Samed Yesil gedacht hebben tijdens een training van Liverpool. De Duitser had...