Search
Close this search box.
Memphis maakt zich woest om actie van Van der Gijp

Memphis maakt zich woest om actie Van der Gijp

Misschien had je het niet meegekregen, maar René van der Gijp verscheen gisteravond in Voetbal Inside met vrouwenpruik en jurk. 

Een grapje, als reactie op de transformatie van de Belgische journalist Boudewijn van Spilbeeck tot vrouw. Het werd niet door iedereen gewaardeerd. Op social media noemen velen de grap misplaatst.

En ook Memphis Depay kan niet lachen om de ‘ludieke’ actie van Van der Gijp. “For real? En dit moet een voetbalprogramma voorstellen?” schrijft de oud-PSV’er op Twitter. “Nederland, je kan mij niet vertellen dat hier je vrije tijd aan opgaat. Voetbal Inside kan ik vanaf nu echt niet meeer serieus nemen. Gijpie kon beter mijn hoed opzetten.”

De reacties op Memphis’ tweet zijn overigens ook niet mals. “Dat heb ik ook met die kut rap nummers die jij maakt”, countert iemand. “Niet serieus te nemen.” En een ander: “Ja, want je vrije tijd besteden om een idiote leeuw op je rug te laten tatoeëren is een veel betere tijdsbesteding.”

ook interessant

De Braziliaanse Ronaldo is inmiddels alweer jaren gestopt met voetballen. Hij kende in zijn carrière vele hoogtepunten, maar...

Er mag dan veel toegestaan zijn op de Autobahn, maar ook bij onze oosterburen is een rijbewijs gewoon verplicht. De...

Hij is in geen velden of wegen te bekennen, de Britse miljonair die deze week zijn peperdure Rolls...

Als eerbetoon aan Johan Cruijf, die afgelopen donderdag is overleden, werd er in de 14e minuut van de...

Dus jij dacht dat Willem-Alexander onpartijdig was? Mooi niet! De koning heeft wel degelijk een favoriete Eredivisie-club, en...

Gregory van der Wiel speelt sinds 2012 bij Paris Saint-Germain en lijkt behoorlijk vergroeid met de club. Een...