Search
Close this search box.
memphis-het-is-gewoon-een-hoed

Memphis: “Het is gewoon een hoed. Ik vind dat mooi.”

De schijnwerpers waren volop op Memphis Depay gericht toen hij gisteren opnieuw met hoed op bij Oranje verscheen. Een aparte verschijning, maar de aanvaller trekt zich niets aan van alle kritiek.

“Ik ben nog steeds dezelfde persoon als bij PSV”, laat hij aan de NOS weten. “Is een hoed dragen flamboyant? Het is gewoon een hoed. Ik vind dat mooi.”

Hij vervolgt: “De meningen zullen verdeeld zijn, maar dat raakt me niet. Iedereen moet doen wat die zelf wil en dat doe ik ook. De mensen weten niet wat ik er aan doe om fit te zijn, ze zien mij alleen uit de auto stappen met een hoed op. Ik vind het erg overdreven.”

De linksbuiten baalt logischerwijs dat hij momenteel bankzitter is bij Manchester United, maar zegt op de training alles te geven om zich zo snel mogelijk weer in de basis te spelen.

Met een goed optreden bij Oranje zou hij zich weer in de kijker kunnen spelen. En een goede Memphis is uiteindelijk waar we allemaal op hopen. Toch?

ook interessant

De voetballers van Barcelona schrikken niet van aandacht. Toch keek rechtsback Dani Alves vreemd op, toen hij na...

Edgar Davids werd altijd een pitbull genoemd, maar bij een schietpartij duikt ook deze bikkelharde middenvelder naar de...

Het avontuur van Ibrahim Afellay bij Barcelona is voorbij. De Spaanse topploeg heeft laten weten dat de 28-jarige...

Jan Mulder heeft op de Belgische televisie een opmerkelijke belofte gedaan. De analyticus zei tijdens het tv-programma Panenka...

De heren van Voetbal International gingen gisterenavond weer lekker los, ditmaal was het de beurt aan Albert Verlinde...

Iedere voetballer zal er van dromen: de fans van een grote voetbalclub die hem luidkeels toezingen. Laat het...