Search
Close this search box.
Memphis heeft ongemakkelijkste interview ooit met Olcay Gülsen

Memphis heeft ongemakkelijkste interview ooit met Olcay Gülsen

Olcay Gülsen kun je kennen als de verliezer van Wie is de Mol en voormalig eigenaar van het failliete modemerk Supertrash. De ex van Edgar Davids werkt tegenwoordig als verslaggever voor RTL Boulevard.

Voor dat programma voelde ze gisteren Memphis Depay aan de tand en dat was allesbehalve een succes. Memphis wilde het alleen over zijn sponsor Under Armour hebben, maar Olcay klessebeste liever over zijn knappe vriendin Lori Harvey.

“Ik zie dat je de hele tijd naar m’n vrouw gaat, man”, merkte de aanvaller enigszins geïrriteerd op. Het feit dat hij Engels en Nederlands door elkaar praatte, bevorderde het gesprek ook niet echt.

Toch wist Olcay van geen opgeven. “Ze is zo knap, namelijk!” kraaide de Waalwijkse.

Hoewel Memphis mompelde dat dat niks ‘met het event te maken heeft’, gaf hij toch wat informatie over de trouwdatum. Het tweetal is immers verloofd. “Dat gaat zeker gebeuren, maar we hebben alle tijd. Zij is net 21, ik 24. Maar onze trouwdag gaat de mooiste dag van ons leven worden.”

ook interessant

Tijdens het EK hebben we het nummer met regelmaat gehoord in de stadions, maar tot een invalbeurt van...

In Spaanse media circuleert een treurig bericht over Johan Cruijff. De beste Nederlandse voetballer aller tijden zou lijden...

Alexander Sorloth kende een vlammend debuut voor FC Groningen, want in zijn eerste wedstrijd voor de club vond hij...

Oh jee, na zijn pa Jan heeft ook Youri Mulder een mening over andere zaken dan voetbal. Mulder’s...

Voor zijn trainerscarrière maakte hij naam als topspits. Maar waar woont Ruud van Nistelrooy, en ken je zijn...

Ex-voetballer Jhonny van Beukering wordt verdacht van hennepteelt. Bij de 30-jarige oud-profvoetballer uit Arnhem werd in zijn woning...