Search
Close this search box.
melisa-trapt-andy-vander-meijde-het-huis-uit

Melisa trapt Andy van der Meijde het huis uit

Het lijkt erop dat Melisa van der Meyde even helemaal klaar is met manlief Andy. Als De Telegraaf het huis van de twee bezoekt, blijkt de voormalig voetballer namelijk te schitteren door afwezigheid.

Ex-playmate Melisa wil niet zeggen waar haar wederhelft uithangt, maar laat wel doorschemeren dat ze het luie karakter van Andy spuugzat is. Hun nieuwe reality-soap draait om de renovatie van hun woning en die verbouwing heeft de gemoederen flink doen oplopen.

“Er kwam maar geen einde aan”, lucht Melisa haar hart in de ochtendkrant. “Alles zat tegen, dingen gingen fout. En dan Andy… Ik loop tien kilometer om de boel te regelen, dingen van Marktplaats te halen en de boel in te richten. En hij zit, al die tijd, tien kilometer op zijn kont.”

De grote vraag is echter: waar is Andy? Melisa ontwijkt die vraag behendig. “Ik zeg er niets over. Ik weet niet hoe het allemaal zal gaan, eerst maar eens een beetje uitrusten en tot mezelf komen. Dat zal hij ook doen. Daarna zien we verder”, aldus de kapster.

Een publiciteitsstunt lijkt echter niet uitgesloten en is, tja, eigenlijk best aannemelijk. De realitysoap rond Andy en Melisa draait immers altijd om het feit dat eerstgenoemde op zijn luie reet voor de tv zit en vrouwlief het werk laat doen. Alles voor de kijkcijfers!

ook interessant

Het is onrustig in Turkije, en dat merken ook de Nederlanders die in het land wonen. De bekendste...

De eerste drie achtste finales van het EK zitten erop en dat was op zijn zachtst gezegd geen...

Is Emma Heesters al moeder, hoe oud is ze, en waarom heeft ze zoveel fans uit Indonesië? Alles...

Lang was Marieke Elsinga één van de meest felbegeerde vrijgezellen van Nederland. Ze werd onder andere gelinkt aan...

De kogel is dan eindelijk door de kerk: Memphis Depay tekent bij Manchester United. Dat moet een flinke...

Het was één grote rollercoaster in het shorttrack vandaag. Een sublieme Suzanne Schulting wist goud te veroveren voor...